Τέταρτο

Δεκάδες ποδήλατα «πλημμύρισαν» την Αιγιάλεια για τα 125 χρόνια του οδοντωτού


Παραπάνω από 180 ποδηλάτες συμμετείχαν στην επετειακή ποδηλατική βόλτα που διοργανώθηκε από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και τον Δήμο Αιγιαλείας, κλείνοντας έτσι τις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 125 ετών από την έναρξη λειτουργίας του οδοντωτού Διακοπτού – Καλαβρύτων.

Η διαδρομή ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής 13 Ιουνίου από τον παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό Αιγίου, με τον Αιγιώτη πρωταθλητή Χρήστο Τσερεντζούλια να οδηγεί τη ποδηλατική βόλτα, που ακολούθησε παράλληλη πορεία με την παλιά σιδηροδρομική γραμμή, περνώντας διαδοχικά από τους παραθαλάσσιους οικισμούς: Διγελιώτικα, Τέμενη, Βαλιμίτικα, Νικολέϊκα, Ριζόμυλο, Ροδιά, Τρυπιά και Ζαχλωρίτικα, καταλήγοντας στο σταθμό του οδοντωτού στο Διακοπτό.

Παράλληλα με την ποδηλατική δράση, στο χώρο πλησίον του σταθμού του οδοντωτού πραγματοποιήθηκε εργαστήριο ζωγραφικής, για μικρά παιδιά, με θέμα τα 125 χρόνια οδοντωτού από τον εικαστικό Αλέξη Ασημακόπουλο, τόσο το Σάββατο 12 όσο και την Κυριακή 13 Ιουνίου.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7670 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

   

Back to Top