Τέταρτο

«Διαδρομή» – Κυκλοφορία ντεμπούτο από τους «Λοπωδύτες» σε CD και digital


Οι Λοπωδύτες ανακοινώνουν την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους «Διαδρομή» στις 20 Δεκεμβρίου 2019. Με 90sεπιρροέςκαι στυλιζαρισμένη αλητεία οι Λωποδύτες εκρύγνονται μέσα απο έξι δυναμικά κομμάτια καθώς ισορροπούν άρτια μεταξύ popκαι rock. Ο δίσκος κυκλοφορεί σε CD και ηλεκτρονικά σε όλες τις πλατφόρμες.

Οι Λωποδύτες από τη Λεμεσό, είναι μια από τις μακροβιότερες μπάντες της Κύπρου παίζοντας μαζί σε μουσικές σκηνές και festivals από το 2006. Παίζοντας μαζί για χρόνια, έχουν σφυρηλατήσει ένα πολυσυλλεκτικό αλλά ταυτόχρονα στιβαρό ηχητικό κύμα που σε συνδυασμό με τις 90s επιρροές τους, βρίθει μια γκαζαρισμένη ευαισθησία που παρασέρνει και ξεσηκώνει.

Καταλυτική σημασία στην εξέλιξη του ήχου τους αλλά και στην δημιουργία του ντεμπούτου δίσκου τους έπαιξαν οι συνεργασίες τους, καθώς έχουν μοιραστεί τη σκηνή μεταξύ άλλων, με τον Θάνο Ανεστόπουλο από τα αγαπημένα τους Κρίνα, των Κώστα Παρίσση από τα Υπόγεια Ρεύματα, τον Λάκη Παπαδόπουλο, τον Φοίβο Δεληβοριά, τον Γιάννη Γιοκαρίνη και τον Σπύρο Γραμμένο.

Με το πέρασμα των χρόνων, η μπάντα π αποφασίζει να καταθέσει δισκογραφικά τις εμπειρίες που μάζεψε και κυκλοφορεί ανεξάρτητα το ντεμπούτο της με τίτλο «Διαδρομή» στις 20 Δεκεμβρίου 2019.


Η μπάντα

Χρίστος Κατσουνωτός –φωνή, κιθάρες

Αντρέας Κέρβερος – μπάσο, φωνητικά

Νικόλας Πέτρου – πλήκτρα, φωνητικά

Μαρίνος Χαραλαμπίδης – τύμπανα

facebook | [email protected]


Συντελεστές:

Παραγωγή: Chris Cara

Ηχογράφηση και μίξη: ChrisCara στα Soundscape Studios

Mastering: Alex Psaroudakis στο The Work Shop N.Y

Στίχοι: Σταύρος Σιαμπτάνης εκτός από το κομμάτι «Βουλιάζουμε» που στίχους έγραψε ο Ευθύβουλος Γιωργαλέττος

Μουσική: Χρίστος Κατσουνωτός και Λωποδύτες

Αγορά δίσκου: hyperurl.co/lopodytes


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 9953 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top