Τέταρτο
1686 Προβολές

Fifty Fifty: Στην τρίτη θέση στο Vans Shop Riot


Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Vans Shop Riot, ένα από τα μεγαλύτερα skate contest της Ελλάδας, με προδιαγραφές εξωτερικού. Ανάμεσα σε 7 ομάδες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο, η ομάδα του Fifty Fifty κατάφερε να κερδίσει την 3η θέση στον πανελλήνιο αυτό διαγωνισμό skateboarding.Το αξιοθαύμαστο αυτής της προσπάθειας είναι πως οι locals skaters της Πάτρας, αν και προέρχονται από μια πόλη που δεν έχει skate park, – σε αντίθεση με τις υπόλοιπες πόλεις που συμμετείχαν – κατάφεραν αυτή την νίκη, χωρίς να έχουν καν μέρος προπόνησης παρά τις διάφορες προσπάθειες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια να δημιουργηθεί ένας αντίστοιχος χώρος στην Πάτρα.

Η διάκριση του Fifty Fifty skate crew σε αυτόν τον πανελλήνιο διαγωνισμό, αλλά και η όρεξη των παιδιών για άθληση και διασκέδαση στην Πάτρα, περνάει απαρατήρητη και κάποιοι προφανώς θεωρούν σημαντικότερα τα πλακάκια και τα μάρμαρα….

Το Fifty Fifty από την πρώτη μέρα λειτουργίας του το 1998, είναι δίπλα στους skaters και προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει πραγματικότητα το όνειρο όλων των παιδιών κάθε ηλικίας που ασχολούνται με το skateboard την κατασκευή ενός σωστού και σοβαρού skatepark, όπως έχουν και οι υπόλοιπες πόλεις.

http://www.vansshopriot.com/stories/vans-shop-riot-greece-2015-gallery


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5910 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top