Τέταρτο

Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας: «Η εκδρομή» από τη θεατρική ομάδα «Το τρίτο Κουδούνι» στο Θέατρο Κρήνης


Η θεατρική ομάδα «Το τρίτο Κουδούνι» παρουσιάζει στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής 18 Ιουλίου, στο ανοιχτό Θέατρο Κρήνης, το Θεατρικό έργο του Βασίλη Ασλανίδη «Η εκδρομή».

Η παράσταση ανεβαίνει, στο πλαίσιο της ενότητας του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας. Πρόκειται για μία κωμωδία που κινείται στη «σφαίρα» του παράλογου και αναδεικνύει ζητήματα κοινωνικά – ψυχολογικά, σκιαγραφώντας   χαρακτήρες ανθρώπων που διαμορφώνονται από αυτά.

Το έργο τοποθετείται στην σύγχρονη Ελλάδα και μέσα από το λιτό λόγο και το χιούμορ, καυτηριάζει νοοτροπίες και ιδεολογίες που κάνουν τους ανθρώπους  στις μέρες μας να είναι τελείως αποπροσανατολισμένοι από το κοινωνικό γίγνεσθαι και  απομονωμένοι από τον εαυτό τους  και τους άλλους.

 

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Ευδοκία Στάμου

Πρωτότυπη Μουσική: Στέλιος Μέρτικας

Εκτέλεση- Ηχογράφηση: Ηλίας Γομάτος

Παίζουν: Γιάννης Κολέσης, Δημήτρης Ροντογιάννης, Σεβαστιάνα Κουτρουμπάνου

Η προμήθεια των εισιτηρίων για τη δωρεάν είσοδο στη συναυλία γίνεται στο Ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου καθημερινά από τις 11.00 το πρωί έως τις 4.00 το απόγευμα (πλην Κυριακής) και ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα ticketservises.gr.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10160 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top