Τέταρτο
196 Προβολές

Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας: Στο Εργοστάσιο Τέχνης η συναυλία της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» με τη Γιώτα Νέγκα
Από το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας γίνεται γνωστό, ότι λόγω της μεγάλης επιθυμίας – όπως αυτή εκφράστηκε με την άμεση εξάντληση των εισιτηρίων – για την παρακολούθηση της συναυλίας της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» με την Γιώτα Νέγκα, ο χώρος που η συναυλία θα πραγματοποιηθεί, την Δευτέρα 3 Αυγούστου στις 9:30 το βράδυ, αλλάζει και αντί του Αρχαιολογικού χώρου της Βούντενης θα γίνει στο χώρο του Εργοστασίου Τέχνης «Θάνος Μικρούτσικος». Έτσι θα δοθεί η ευκαιρία σε περισσότερους θεατές να την παρακολουθήσουν.

Η δωρεάν διανομή των εισιτηρίων θα συνεχιστεί από την Παρασκευή 31 Ιουλίου και το Σάββατο και την Κυριακή, από τις 12 το μεσημέρι από το γκισέ του Δημοτικού Θεάτρου.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας παρακαλεί τους συνδημότες που θα προσέλθουν για εισιτήριο, να τηρούν απαρέγκλιτα τις αποστάσεις μεταξύ τους, να φορούν μάσκα, και ό,τι άλλο προβλέπουν τα μέτρα ασφαλείας κατά του covid-19.

Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο θα προσέλθουν με αυτό κανονικά την Δευτέρα στο Εργοστάσιο Τέχνης «Θάνος Μικρούτσικος».

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός σε συνεννόηση με την Αρχαιολογική Υπηρεσία θα ορίσει άλλη ημερομηνία για πραγματοποίηση εκδήλωσης του Διεθνούς Φεστιβάλ στον Αρχαιολογικό χώρο της Βούντενης ώστε να γίνει ανάδειξη του χώρου που ήταν εξαρχής ο σκοπός του Πολιτιστικού Οργανισμού.

 

Η συναυλία

Η συναυλία της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» με τη Γιώτα Νέγκα, θα αποτελέσει στις 9:30 το βράδυ της Δευτέρας 3 Αυγούστου, ένα νέο σημείο αναφοράς για τις φετινές εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας και πόλο έλξης των φίλων της μουσικής, οι οποίοι με… τα μάτια κλειστά, θα παρακολουθήσουν μία συναυλία για την «Πανσέληνο» του Αυγούστου, την οποία… υπογράφουν η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» και η Γιώτα Νέγκα με την ξεχωριστή ερμηνεία της.

Η πραγματοποίηση της συναυλίας συμπίπτει με την συμπλήρωση 35 χρόνων καλλιτεχνικής παρουσίας στην Ελληνική μουσική της Ορχήστρας και θα αποτελέσει ένα μουσικό ταξίδι για τον έρωτα, το πάθος, τον αγώνα, τον πόνο, την ελευθερία, την επιτυχία και την… καταστροφή, με τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Γιώτας Νέγκα αλλά και τραγούδια που με τα μάτια κλειστά όλοι θα σιγοτραγουδήσουν.

Την Ορχήστρα διευθύνει ο καταξιωμένος μαέστρος Αναστάσιος Συμεωνίδης. Την καλλιτεχνική διεύθυνση της Ορχήστρας υπογράφει η Βάγια Ζεππάτου.

Συντελεστές:
Γιώτα Νέγκα, Ερμηνεία
Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων Δήμου Πατρέων «Θανάσης Τσιπινάκης»
Αναστάσιος Συμεωνίδης, Μουσική Διεύθυνση
Βάγια Ζεππάτου, Καλλιτεχνική Διεύθυνση Ορχήστρας
Ηλίας Καρκαβέλιας, Κόντρα Μπάσο
Διονύσης Μπάστας, Ηχητικός Σχεδιασμός – ηχοληψία
Μίμης Αγγελόπουλος, Ηχοληψία
Νίκος Σωτηρόπουλος, Φωτιστικός Σχεδιασμός
Άγγελος Θεοδωρόπουλος / Creativelab , Σχεδιασμός Αφίσας
Δίηχο, Οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6175 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top