Τέταρτο
38 Προβολές

Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας: Συναυλία του κουαρτέτου da capo στην ενότητα «Βήμα στους καλλιτέχνες της πόλης»
Με την πραγματοποίηση της συναυλίας του κουαρτέτου da capo συνεχίζονται την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στις 9.00 το βράδυ, στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου (Κορύλλων 2, Πάτρα), οι εκδηλώσεις της ενότητας του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας, «Βήμα στους καλλιτέχνες της πόλης».

Θα ακουστούν συνθέσεις κλασσικής μουσικής, jazz, latin, pop, έργα των Μίκη Θεοδωράκη και Μάνου Χατζηδάκη καθώς και διασκευές ξένων και ελληνικών τραγουδιών.

Η δημιουργία των Da capo ήταν μια ιδέα του Βασίλη Ακριβού και η προσπάθεια ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια. Το σχήμα απαρτίζουν οι Βασίλης Ακριβός (πιάνο), Εύη Γκιώνη (Βιολί), Αλεξάνδρα Κοσμά (Φλάουτο) και Αρτέμης Μπεκρόπουλος (κόντραμπάσο).


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5914 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top