Τέταρτο

38 Προβολές

Δίκτυο εργαζομένων Ο.Τ.Α.: Καταγγέλλουμε την αυταρχική αντιδημοκρατική συμπεριφορά του Δήμαρχου Παύλου ΜελάΑυταρχισμό και επίδειξη πυγμής της εξουσίας, σε βάρος εκλεγμένων συνδικαλιστών – Πρόεδρο, Γραμματέα του σωματείου αλλά και εργαζομένων, που αμφισβητούν την πολιτική της δημοτικής αρχής του Δήμου Παύλου Μελά, καταγγέλλει το δίκτυο εργαζομένων Ο.Τ.Α. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται προσπαθούν με συνεχείς μετακινήσεις συνδικαλιστών και εκδικητικές αντεργατικές συμπεριφορές να επιβάλουν το νόμο της σιωπής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δεν έχει τέλος ο αυταρχισμός και η αντιδημοκρατική πολιτική πρακτική συμπεριφορά του Δήμαρχου Παύλου Μελά κ. Δερμουρτζίδη Δημήτρη στελέχους της Ν.Δ σε βάρος εργαζομένων συνδικαλιστών, γιατί αντιτίθενται στην πολιτική του.

Η λογική του εδώ εγώ διοικώ και κάνω ό,τι θέλω φαίνεται ότι κυριαρχεί στο Δήμαρχο Παύλου Μελά και ορισμένους  συνεργάτες του, αφού συνεχίζουν τον αυταρχισμό και την επίδειξη πυγμής της εξουσίας, σε βάρος εκλεγμένων συνδικαλιστών – Πρόεδρο, Γραμματέα του σωματείου αλλά και εργαζομένων, γιατί τόλμησαν, ως όφειλαν να αμφισβητήσουν την πολιτική της δημοτικής αρχής και να μην σιωπούν.

Ο Δήμαρχος της Ν.Δ, εμπνεόμενος από το δόγμα νόμος και τάξη που χαρακτηρίζει τον πολιτικό του χώρο και ορισμένοι συνεργάτες του, επιδιώκουν με τις συνεχείς μετακινήσεις των συνδικαλιστών ότι θα περάσουν τον φόβο και τρόμο στους εργαζόμενους, ότι θα εμποδίσουν τη συνδικαλιστική δράση των συγκεκριμένων συνδικαλιστών γιατί δεν στηρίζουν την πολιτική της δημοτικής αρχής.

Γελιούνται όμως, Δήμαρχος και συνεργάτες του που λειτουργούν στο συγκεκριμένο ζήτημα σαν να είναι τσιφλίκι τους η διοίκηση του Δήμου, εάν νομίζουν ότι θα επιβάλουν το νόμο της σιωπής και της συναίνεσης στην αντεργατική και εκδικητική πολιτική τους. Όταν η αντεργατική πολιτική και ο αυταρχισμός τους γεννούν την αδικία η αντίσταση συνδικαλιστών και εργαζομένων είναι καθήκον. Μπορεί να αναζητούν στηρίγματα και ανοχή στην πολιτική τους και ορισμένοι πρόθυμοι συνδικαλιστές ίσως να την παρέχουν, αλλά αυτή δεν θα τη βρουν από συνδικαλιστές και εργαζόμενους που σέβονται τα δικαιώματα τους, τις υποχρεώσεις τους ως εργαζόμενοι και προσπαθούν να υπερασπίζονται τα συλλογικά συμφέροντα  και δικαιώματα των εργαζομένων.

Καταγγέλλουμε τη αντιδημοκρατική  αυταρχική πολιτική του Δημάρχου της Ν.Δ και της δημοτικής αρχής και τους καλούμε να σταματήσουν τις διώξεις συνδικαλιστών και εργαζομένων του σωματείου του Δήμου Παύλου Μελά.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5526 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top