Τέταρτο

213 Προβολές

«Δημιούργησε μαζί με τον καλλιτέχνη!» – 3ο Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο ArtWalk 4 με τον Mike Makatron

14H Art in Progress, στo πλαίσιo του 4ου Διεθνούς Street Art Festival Patras | ArtWalk 4, ανακοινώνει την διοργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων με τη συμμετοχή εισηγητών – καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα παρέχονται δωρεάν προς το κοινό σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ που θα λάβει χώρα τον Μάιο και Ιούνιο 2019 στην Πάτρα.

Σκοπός της διοργάνωσης εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ArtWalk 4 είναι η γνωριμία των πολιτών της Πάτρας με την τέχνη του δρόμου – street art. Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την κουλτούρα του γκράφιτι, να εκπαιδευτούν σε διαφορετικές τεχνικές τοιχογραφιών και να δημιουργήσουν τα δικά τους έργα τέχνης στον δρόμο.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα πραγματοποιηθούν με τη βοήθεια έμπειρων καλλιτεχνών που θα καθοδηγήσουν συμμετέχοντες διαφορετικών ηλικιακών ομάδων στην δημιουργία τοιχογραφιών μέσα από διάφορες τεχνικές της street art.

 

«Δημιούργησε μαζί με τον καλλιτέχνη!» – Mike Makatron

Οι τεχνικές που υπάρχουν στη street art είναι ποικίλες και εξαρτώνται από τον καλλιτέχνη της street art κάθε φορά. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον καλλιτέχνη να δημιουργεί, να γίνουν κι αυτοί καλλιτέχνες και να δημιουργήσουν όλοι μαζί μία τοιχογραφία! Εισηγητής του εκπαιδευτικού προγράμματος θα είναι ο Αυστραλός street artist Mike Makatron.

Ημερομηνία: Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Ώρα: 19:00 – 20:30

Τοποθεσία: Ελ. Βενιζέλου & Αγ. Ιωάννη Πράτσικα

Συμμετέχοντες: 15 άτομα, 10 – 16 ετών

Πληροφορίες για τον Mike Makatron μπορείτε να βρείτε εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα τηλεφωνικά στον τηλεφωνικό αριθμό: 6948098744, 10:00 π.μ. – 21:00 μ.μ., καθημερινά και μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Λόγω του περιορισμού στον αριθμό συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος, οι ανήλικοι συμμετέχοντες θα πρέπει να συνοδεύονται από τον γονέα/κηδεμόνα τους.

Περισσότερα νέα για το ArtWalk 4 μπορείτε να παρακολουθείτε στα παρακάτω links: artinprogress.patras | StreetArtFestivalPatras

12


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 4293 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top

menu