Τέταρτο

Δήμος Πατρέων: Κλιματιζόμενος χώρος για δημότες τίθεται σε λειτουργία τις μέρες που προβλέπεται καύσωνας


Λόγω των μετεωρολογικών προβλέψεων για επικράτηση, τις επόμενες ημέρες έως και την Κυριακή, υψηλών θερμοκρασιών και για να αποφευχθεί η έκθεση συμπολιτών μας σε κίνδυνο από τον καύσωνα, ο Δήμος Πατρέων και ο Κοινωνικός του Οργανισμός θα λειτουργήσουν κλιματιζόμενο χώρο για την παραμονή δημοτών κατά την διάρκεια της ημέρας από 09:00 έως 20:00.

Ο χώρος  αυτός είναι το κτίριο του Α΄ ΚΑΠΗ (Βοσπόρου 7- Προσφυγικά), που θα λειτουργήσει από  Πέμπτη 24/06/2021  έως και Κυριακή  27/06/2021.

Οι δημότες, που θα προσέλθουν, είναι υποχρεωμένοι να τηρούν όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας από τη διασπορά του covid -19, όπως αυτά προβλέπονται  από τα σχετικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Για  περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα παρακάτω τηλέφωνα κατά τις ώρες  9:00 – 20:00:   2610311060, 2610314081.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7670 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

   

Back to Top