Τέταρτο

37 Προβολές

ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας: Αναστέλλονται μέχρι τις 20 Μαρτίου οι παραστάσεις, καθώς και τα μαθήματα σχολής και Θεατρικού ΕργαστηρίουΎστερα από την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας αναστέλλει τις ακόλουθες λειτουργίες του, από Σάββατο 7 Μαρτίου 2020, μέχρι και την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020:

1.     Τις προγραμματισμένες παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ και το θεατράκι στο ΜΠΑΡΡΥ.

2.     Τις προγραμματισμένες παραστάσεις του ΑΡΜΑΤΟΣ ΘΕΣΠΙΔΟΣ.

3.     Τα μαθήματα στη Δραματική Σχολή.

4.     Τα μαθήματα στο Θεατρικό Εργαστήρι.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση: «Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. θα παρακολουθεί τις επιστημονικές οδηγίες και θα πάρει όλα τα απαραίτητα και προτεινόμενα μέτρα, στις δομές του, για την προστασία των εργαζομένων του, των συνεργαζόμενων καλλιτεχνών, μαθητών, σπουδαστών, δασκάλων και πολιτών που επικοινωνούν με το θέατρο. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα ενημερώνουμε για τυχόν νέες αποφάσεις.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 4828 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top