Τέταρτο

Δωρεάν rapid test καθημερινά στο Αίγιο

George Vitsaras / SOOC (φωτογραφία αρχείου)


Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ ανέλαβε την πρωτοβουλία  και με τη συνεργασία των κλιμακίων του ΕΟΔΥ πρόκειται να ξεκινήσει δειγματοληπτικούς ελέγχους, σε σταθερό σημείο της πόλης του Αιγίου, για τον γενικό πληθυσμό.

Πιο αναλυτικά, από την 1η Οκτωβρίου θα ξεκινήσει στον χώρο «Μάνα και Παιδί» του Κέντρου Υγείας Αιγίου διενέργεια  δωρεάν δειγματοληπτικών ελέγχων   προς τον γενικό πληθυσμό, ώστε να υπάρχει  επιδημιολογική επιτήρηση της ευρύτερης περιοχής της Αιγιαλείας. Οι ώρες διενέργειας των ελέγχων θα είναι 09:00 με 15:00, καθημερινά. Η διαδικασία θα γίνεται με rapid tests από τα επιστημονικά στελέχη του ΕΟΔΥ.

Στόχος της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ είναι η υγειονομική επαγρύπνηση σε όλη την Αχαΐα προκειμένου να εντοπίζονται άμεσα τα κρούσματα, και δη τα μη συμπτωματικά, για την αποφυγή της διασποράς της νόσου και την αναχαίτιση της πανδημίας.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7987 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top