Τέταρτο

249 Προβολές

Δωρεάν σεμινάρια αγωνιστικού Stratego στην Πάτρα

stratego3Η Patras Stratego Team διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά δωρεάν σεμινάρια εκ μάθησης του αγωνιστικού Stratego. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε νέους παίκτες ή παίκτες που βρίσκονται ακόμη σε αρχάριο επίπεδο και επιθυμούν να βελτιώσουν τις ικανότητές τους.

Τα μυστικά του Stratego, θα διδάξουν ο χρυσός Ολυμπιονίκης 2019 του Stratego Δημήτρης Κοσμόπουλος και ο Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδος 2019 του online Stratego Θεοχάρης Λουλάκης.

Οι τρεις κύκλοι σεμιναρίων θα πραγματοποιηθούν σε προσεκτικά επιλεγμένους χώρους σε τρία ξεχωριστά σημεία για να γίνει πιο εύκολη η πρόσβαση στους ενδιαφερόμενους.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος κύκλος θα πραγματοποιηθεί στο Corner Sports Café, Κολοκοτρώνη 68 τις Κυριακές 6/10, 13/10 και 20/10, στις 10 το πρωί. Ο δεύτερος κύκλος θα φιλοξενηθεί στο NN Double Shot, Πανεπιστημίου 275 τις Κυριακές 24/11, 1/12 και 8/12. Τέλος ο τρίτος κύκλος σεμιναρίων θα λάβει χώρα στο café Το Νέον, Τριών Ναυάρχων 42 τις Κυριακές 9/2, 16/2 και το Σάββατο 29/2.

Για να παρακολουθήσει ένας ενδιαφερόμενος, κάποιον από τους κύκλους σεμιναρίων, μπορεί να επικοινωνήσει στο 6982221639 ή να στείλει email στο [email protected]. Παράλληλα μπορεί να ενημερώνεται και από την σελίδα της Patras Stratego Team στο facebook. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι ανήλικος, παρακαλείται να επικοινωνήσει ένας κηδεμόνας του.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένα σεμινάρια για τους παίκτες της Patras Stratego Team, από αξιόλογους Έλληνες και ξένους ομιλητές με στόχο την καλύτερη προετοιμασία των παικτών της ομάδας πριν από σημαντικές αγωνιστικές συναντήσεις.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 4719 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top