Τέταρτο

59 Προβολές

Δύο συναυλίες κλασσικής μουσικής από το «Ελληνικόν Ειδύλλιον» στις 20 και 21 Οκτωβρίου σε Σελιανίτικα και Αίγιο

image002-(5)Δύο μεγάλες συναυλίες, θα πραγματοποιηθούν, με τη συμμετοχή 25 σπουδαστών του DJI Μουσικού Πανεπιστημίου Detmold Γερμανίας, με μουσικά σύνολα από πνευστά, έγχορδα, άρπες και έντεχνο τραγούδι σε συνθέσεις μεγάλων Δημιουργών, σε διοργάνωση του «Ελληνικόν Ειδύλλιον» και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας.

Οι νέοι μουσικοί συνοδεία των καθηγητών τους, υπό την διεύθυνση του Prof. Piotr Oczkowski, θα έχουν στην κατοχή τους και δύο μεγάλες άρπες από τη Γερμανία, οι ήχοι των οποίων θα γοητεύσουν, κάτι που δεν έχει επαναληφθεί στην περιοχή.

Λόγω του μεγάλου ρεπερτορίου θα πραγματοποιηθούν δύο συναυλίες, η πρώτη στον Κήπο των Μουσών στο Ελληνικόν Ειδύλλιον στα Σελιανίτικα (100μ δυτικά του ξενοδοχείου Kανελλή) την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 17.00 και η δεύτερη την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 20.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέκος Μέγαρης».

Είσοδος Ελεύθερη


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5162 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top