Τέταρτο
34 Προβολές

Έχεις κάνει χρόνια μαθήματα αγγλικών αλλά δεν έχεις πιστοποίηση; Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία και εξασφάλισε την επιτυχία σου!


Ταχύρυθμα προγράμματα πιστοποίησης της αγγλικής γλώσσας ξεκινούν από 1 Οκτωβρίου στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη, με στόχο την απόκτηση πτυχίου πιστοποιημένου από τοv ΑΣΕΠ. Απευθύνονται στους ενήλικες που επιθυμούν να συμμετέχουν σε προκηρύξεις ή να κατοχυρώσουν το επίπεδο αγγλικών στον εργασιακό τους χώρο, δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα.

Τα εντατικά προγράμματα είναι σχεδιασμένα κατάλληλα ώστε να προετοιμάσουν τους ενήλικες που ενδιαφέρονται να πιστοποιήσουν το επίπεδο τους, συμμετέχοντας στις εξετάσεις ΤΟΕΙC που θα πραγματοποιηθούν στην Πάτρα, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020.

To κόστος του εντατικού προγράμματος είναι 350€ και περιλαμβάνει τα εξέταστρα για τη συμμετοχή στις εξετάσεις, το βιβλίο με Practice Τests της  Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης, τεστ προσομοίωσης (mock exam) και απεριόριστη εξάσκηση στο exam support center.

Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε με την Kεντρική Διεύθυνση των Κέντρων  Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη  στο εξής τηλέφωνο: 2610 222648.

 

ΚΟΥΤΣΑΝΤΩΝΗ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
9 σημεία εκπαίδευσης σε όλη την Πάτρα
Κεντρικό: Γούναρη 35 & Κανακάρη
Α’ όροφος
τηλ. 2610 273925

www.koutsantoni.gr
fb. XenesGlossesKoutsantoni


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5914 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top