Τέταρτο

«Ευτυχισμένη απομόνωση»

window-2165891_1280


Μου λείπουνε πολύ εκείνες οι βόλτες με τους φίλους στην γειτονιά. Όταν περιδιαβαίναμε αγόρια και κορίτσια όλα εκείνα τα σοκάκια, προτού μετακομίσω απ΄την πόλη μου στην Αθήνα.

Ανάμνηση μοιάζουνε οι συζητήσεις, οι έρωτες, και οι μυρωδιές των λουλουδιών στις μικρές αυλές.

Το εγκαταλειμμένο σπίτι, που το είχαμε διαμορφώσει στην «Ευτυχισμένη απομόνωση» με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα χώρο όπου θα στεγάζαμε τις συναντήσεις μας.

Είχαμε διακοσμήσει τους ετοιμόρροπους τοίχους με μικρά κάδρα όπου αντίκριζες τις απόπειρες να ζωγραφίσουμε την έμπνευση μας.

Ένα μικρό ραδιόφωνο, ήταν ο δέκτης ειδικότερα των εκπομπών απ΄τους πειρατικούς σταθμούς της «μπάντας» των fm.

Κάθε Σάββατο βράδυ, στήναμε αυτοσχέδια πάρτι όπου πρωτογνωρίσαμε το αλκοόλ, το τσιγάρο, τον έρωτα και τον χορό.

Δυστυχώς όλες οι ωραίες στιγμές στη ζωή έχουνε σύντομη διάρκεια και άδοξο συνήθως τέλος. Οι γονείς λόγω της νέας επαγγελματικής στέγης του πατέρα μου μετακομίσαμε, και πλέον εδώ και 25 χρόνια είμαι κάτοικος Αθηνών.

Η «Ευτυχισμένη απομόνωση» πληροφορήθηκα, ότι γκρεμίστηκε λίγο αφότου έφυγα και μετατράπηκε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Θα τη θυμάμαι…

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
Η ουρανο... μίκης γέφυρα

Η ουρανο… μίκης γέφυρα

Η επιστροφή στα δάση

Η επιστροφή στα δάση

Ο αιώνιος ποδηλάτης

Ο αιώνιος ποδηλάτης

 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 44 Άρθρα

Γεννήθηκα το 1976 στην Θεσσαλονίκη όπου και μένω. Απ’ τα εφηβικά μου χρόνια ολοένα αύξανα την αγορά τετραδίου και πένας για να γράφω μικρά και μεγάλα κείμενα. Πλέον σιγά σιγά ανακάλυψα και την χρήση του πληκτρολογίου για τον σκοπό αυτό. Απ’ το 2013 έως τώρα έχουν εκδοθεί βιβλία μου τόσο σε έντυπη όσο και σε μορφή free ebook. (Η τεχνολογία που λέγαμε!) Επίσης έχω συμμετάσχει και σε συλλογές, με ομαδικό έργο. Καλή σας ανάγνωση! http://nicosvardakas.blogspot.gr

 

Back to Top