Τέταρτο

937 Προβολές

Εγγραφές στο Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Πατρέων

eikastiko-(2)Το Εικαστικό Εργαστήριο Πάτρας για τέταρτη συνεχή χρονιά διοργανώνει θερινά τμήματα για παιδιά δημοτικού. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Τρίτη 18 Ιουνίου ‘19 και θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 11 Ιουλίου ‘19. Το εργαστήρι θα λειτουργεί πρωινές ώρες τρεις φορές την εβδομάδα: Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 10:30 έως τις 12:00.

Επίσης ξεκινούν οι προεγγραφές των παιδικών και ενηλίκων τμημάτων που αφορούν τους ενδιαφερόμενους για  την κατοχύρωση ημέρας και ώρας κατά τη χειμερινή εικαστική σεζόν (Οκτώβριος 2019 – Μάιος 2020) στα εργαστήρια της Πάτρας και των Βραχνεΐκων.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα θερινά ή τα χειμερινά τμήματα του Εργαστηρίου της Πάτρας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά, πρωινές ώρες, από 5/6/19  Δευτέρα έως και Παρασκευή 10.00 – 13.00 στο τηλέφωνο 2610-620724 ή επισκεπτόμενοι τα εργαστήρια, τις ίδιες ημέρες και ώρες, στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο στην Πλατεία Κορύλλων.

Ως προς τις προεγγραφές στα  χειμερινά τμήματα των Βραχνεΐκων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τις ίδιες ημέρες και ώρες.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5441 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top