Τέταρτο

Εγκαίνια καταστήματος Αλέξανδρος Μελισσοκομική στο Ξηροπήγαδο Ναυπάκτου


Η Αλέξανδρος Μελισσοκομική προσκαλεί τους κατοίκους και τους φίλους της μέλισσας στα εγκαίνια του νέου καταστήματός της που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 21 Μαΐου 2022 και ώρα 19:00 στο Ξηροπήγαδο Ναυπάκτου (Εθνική Οδός Ναυπάκτου Ιτέας, έναντι AB Food Market). Στα εγκαίνια του καταστήματος οι λάτρεις της μέλισσας θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να ανακαλύψουν προϊόντα και εξοπλισμό για τη μελισσοκομική τέχνη και όχι μόνο.

Η Αλέξανδρος Μελισσοκομική δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και αγάπη για τη μέλισσα και τη φύση. Το νέο κατάστημα θα είναι σύντομα σε λειτουργία για να προσφέρει τις καλύτερες λύσεις στις ανάγκες των μελισσοκόμων σε κυψέλες, εφόδια και εργαλεία με στόχο την ανάπτυξη της μελισσοκομικής τέχνης. Βασική φιλοσοφία της εταιρείας αποτελεί η παραγωγή μελισσοκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας καθώς και η προσεγμένη επιλογή μελισσοκομικού εξοπλισμού για τον επαγγελματία και τον ερασιτέχνη μελισσοκόμο.

Διεύθυνση: Ξηροπήγαδο Ναυπάκτου | Τηλ. Επικοινωνίας: 26340 29243

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10169 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

 

Back to Top