Τέταρτο
63 Προβολές

Εκδικητική μετακίνηση του προέδρου του σωματείου καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας»

Advertisement


Ως εκδικητική μετακίνηση καταγγέλλουν οι οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» την απόφαση από την 1η ΥΠΕ για άμεση μετακίνηση του επικουρικού ιατρού Κ. Καταραχιά, προέδρου του σωματείου και δύο νοσηλευτριών προς το νοσοκομείο Σωτηρία και ζητούν τη συμπαράσταση όλων των ομοσπονδιών προσωπικού των δημόσιων νοσοκομείων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καταγγέλλουμε προς όλες τις Ομοσπονδίες που καλύπτουν το προσωπικό των Δημόσιων νοσοκομείων την εκδικητική απόφαση που έχει έρθει στο γραφείο Προσωπικού του νοσοκομείου μας από την 1η ΥΠΕ για άμεση μετακίνηση του επικουρικού ιατρού Κ. Καταραχιά, προέδρου του σωματείου μας και δύο νοσηλευτριών προς την ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ.

Advertisement

Ζητούμε την άμεση ανάκληση της απαράδεκτης αυτής απόφασης που έρχεται αμέσως μετά τις μεγάλες κινητοποιήσεις του σωματείου μας ενάντια στις εκδικητικές ΕΔΕ της Διοίκησης του νοσοκομείου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που Διοικήσεις, Υπουργείο και ΥΠΕ προσπαθούν να φιμώσουν την φωνή του σωματείου μας και να τρομοκρατήσουν τους αγωνιζόμενους συναδέλφους μας με εκδικητικές πράξεις εναντίον του προσώπου του προέδρου του σωματείου μας.

Τους ενημερώνουμε ότι δεν τρομοκρατούμαστε, δεν υποχωρούμε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα δίκαια αιτήματά μας.

Ζητάμε άμεσα την έμπρακτη συμπαράστασή σας με κάθε τρόπο που κρίνεται πρόσφορο.


Η φωτογραφία του άρθρου είναι από παλιότερη κινητοποίηση των εργαζομένων καθώς η διοίκηση του νοσοκομείου είχε αποφασίσει τη διενέργεια ΕΔΕ για τρεις εργαζόμενους που αρρώστησαν με Covid και είναι  φωτογραφία από τη σελίδα του ΣΕΚ Αμπελοκήπων

Advertisement

Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

Advertisement

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6696 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Advertisement

Back to Top