Τέταρτο

Έκθεση της ζωγράφου Ελευθερίας Αλεξανδράτου


Τις νέες της δημιουργίες παρουσιάζει στην όγδοη ατομική της έκθεση η ζωγράφος Ελευθερία Αλεξανδράτου, στο ΠΟΛΥΕΔΡΟ, στην Πάτρα. Η έκθεση εγκαινιάζεται την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, στις 8 μ. μ. και θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου.


Η τόλμη της χρωματικής παλέτας, η ελευθερία της φαντασίας στα μονοπάτια του ονείρου, η εμπιστοσύνη στο καλλιτεχνικό ένστικτο, η αναζήτηση της έκφρασης των συναισθημάτων, η άντληση ιδεών από τη φύση και το τοπίο χαρακτηρίζουν την καινούρια δουλειά της ζωγράφου, που παρουσιάζεται προς το πατρινό κοινό στον φιλόξενο χώρο του ΠΟΛΥΕΔΡΟΥ.

Η Ελευθερία Αλεξανδράτου γεννήθηκε στην Αθήνα και πέρασε τα εφηβικά της χρόνια στην Κεφαλονιά. Πραγματοποίησε σπουδές στο σχέδιο και την ενδυματολογία, μαθήτευσε και επηρεάστηκε από τον Ιταλό ζωγράφο Franco Valla. Mε τον ερχομό της στην Πάτρα αφοσιώθηκε στη ζωγραφική, διαμορφώνοντας το προσωπικό της ύφος.
Έχει πραγματοποιήσει από το 1995 ως τώρα, επτά ατομικές εκθέσεις και οκτώ συμμετοχές σε ομαδικές, στην Πάτρα, την Αθήνα, την Ιθάκη, το Παρίσι.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7052 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.


Back to Top