Τέταρτο

Ελπίζω να γελάς!

sunrise-1773094_1280


Ελπίζω να γελάς!

Η μαύρη όψη της καθημερινότητας, γνωρίζεις πόσο αποκρουστική είναι για την επίθεση της ευτυχίας. Φράχτη υψώνει στα μάτια μας τα προβλήματα και τις έγνοιες, ωσότου αντιληφθούμε πόσο ανάγκη έχουμε το χάδι ενός χαμόγελου.

Δύσκολη είναι η στιγμή που προβληματίζεσαι απ΄τις αδυναμίες των συνανθρώπων σου. Σε ναυαγό μετατρέπεσαι, που το καράβι του βούλιαξε στον ύφαλο της κυνικότητας.

Ελπίζω να γελάς!

Γιατί το νησί όπου μόνος μοιράζεσαι τις σκέψεις με τη σιωπή είναι η αρχή της ευθείας που ενώνει την αναζήτηση με την αυτογνωσία. Στο πλήθος των κενών, θα μεταμορφωθεί το «Γιατί» σε χαμόγελο. Άνεμος θα γίνεις που θα διώξεις το σκοτάδι, ώστε να ξημερώσει η μέρα.

Ως τον ήλιο, τα κοπάδια με τις ελπίδες σαν πουλιά θα ταξιδέψουν.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
Πες κανένα νέο

Πες κανένα νέο

Σελίδα 84

Σελίδα 84

Η ουρανο... μίκης γέφυρα

Η ουρανο… μίκης γέφυρα

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 44 Άρθρα

Γεννήθηκα το 1976 στην Θεσσαλονίκη όπου και μένω. Απ’ τα εφηβικά μου χρόνια ολοένα αύξανα την αγορά τετραδίου και πένας για να γράφω μικρά και μεγάλα κείμενα. Πλέον σιγά σιγά ανακάλυψα και την χρήση του πληκτρολογίου για τον σκοπό αυτό. Απ’ το 2013 έως τώρα έχουν εκδοθεί βιβλία μου τόσο σε έντυπη όσο και σε μορφή free ebook. (Η τεχνολογία που λέγαμε!) Επίσης έχω συμμετάσχει και σε συλλογές, με ομαδικό έργο. Καλή σας ανάγνωση! http://nicosvardakas.blogspot.gr

 

Back to Top