Τέταρτο

Εν αρχή ην ο σπόρος…


Την απόφασή τους για συνεργασία και την αρχή ενός πανελλαδικού σχεδίου καλλιέργειας για την αυτονομία στην τροφή, ανακοίνωσαν μετά την πρώτη επαφή τους το Συντονιστικό Ομάδων & Δομών Αλληλεγγύης Αττικής με την κατάληψη Βοτανικός Κήπος Πετρούπολης.

Όπως αναφέρεται:

Η πρώτη επαφή του Συντονιστικού Ομάδων και Δομών Αλληλεγγύης Αττικής με την κατάληψη Βοτανικός Κήπος Πετρούπολης έγινε και αποφασίσαμε από κοινού να δημιουργήσουμε μια εφικτή ουτοπία.

Το γυάλινο θερμοκήπιο στην Πετρούπολη είναι η αρχή ενός πανελλαδικού σχεδίου καλλιέργειας για την αυτονομία σε τροφή.

Σε λίγο καιρό θα πάρουμε τους πρώτους καρπούς της συλλογικής μας προσπάθειας. Τα λαχανικά τα οποία παράγονται στο θερμοκήπιο θα διανέμονται στις κουζίνες του ΣΟΔΑΑ καθώς και σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7669 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

  

ΤΟ «ΤΕΤΑΡΤΟ» ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

 

Back to Top