Τέταρτο

«Ένα Στολίδι για την Λαμπάδα μου» – Online εικαστικό εργαστήρι για μικρούς καλλιτέχνες την Τρίτη 19 Απριλίου


Η Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης συνδιοργανώνουν τον κύκλο διαδικτυακών εικαστικών εργαστηρίων για παιδιά, «Δημιουργώ με Οδηγό την Τέχνη». Η πρωτοβουλία συνεχίζεται με όρεξη κι ένα νέο πασχαλινό εργαστήρι. Αντλώντας έμπνευση από έργα γνωστών καλλιτεχνών, οι μικροί δημιουργοί φτιάχνουν στολίδια για τις λαμπάδες τους.

Την Τρίτη, 19 Απριλίου 2022, στις 18:00 παρουσιάζεται το πρόγραμμα Ένα Στολίδι για την Λαμπάδα μου. Παρέα με την εικαστικό και επιμελήτρια του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης, Αθανασία Σκληρού, οι μικροί καλλιτέχνες μαθαίνουν εύκολους τρόπους για να στολίσουν οι ίδιοι τις λαμπάδες για την Ανάσταση.

Για τις πασχαλινές χειροτεχνίες χρειάζονται: μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, χαρτί κανσόν λευκό Α4, χαρτιά χρωματιστά, ψαλίδι, κόλλα στικ, κορδέλες υφασμάτινες, σπάγκος, χαρτί από χαρτόκουτα, κερί λαμπάδας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού και πραγματοποιείται online μέσω Zoom. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη (με προεγγραφές) για όλα τα παιδιά.

Πληροφορίες

Ημερομηνία εκδήλωσης: Τρίτη 19 Απριλίου 2022, 18:00

Διεύθυνση: Online μέσω Zoom

Παρακολούθηση: Ελεύθερη με προεγγραφές στο www.hau.gr

Πληροφορίες: Διεύθυνση Πολιτιστικών (210 3680052), [email protected], www.hau.gr/culture


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10161 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

 

Back to Top