Τέταρτο
131 Προβολές

Σε απεργία πείνας Μαζιώτης και Δημητράκης, σε αλληλεγγύη στον Δημήτρη Κουφοντίνα


Advertisement


Απεργία πείνας ξεκίνησαν το Σάββατο,16 Ιανουαρίου 2021 ο Νίκος Μαζιώτης και ο Γιάννης Δημητράκης σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα για την ικανοποίηση του αιτήματός του να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας στις 8 Ιανουαρίου ζητώντας την επιστροφή του στις φυλακές Κορυδαλλού. Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου έπειτα από εισαγγελική εντολή, και πάρα την άρνησή του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των κρατουμένων:

Από σήμερα Σάββατο,16 Ιανουαρίου 2021, ξεκινάμε Απεργία Πείνας εις ένδειξη Αλληλεγγύης στο σύντροφο Δημήτρη Κουφοντίνα μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημά του να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Καταγγέλλουμε τη βίαιη μεταγωγή του με εισαγγελική εντολή στο Νοσοκομέιο παρά το ότι δήλωσε ότι δεν θέλει καμία ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Από τις φυλακές Δομοκού

Νίκος Μαζιώτης μέλος του Επαναστατικού Αγώνα
Γιάννης Δημητράκης

Advertisement

Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

Advertisement

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6771 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Advertisement

Back to Top