Τέταρτο

50 Προβολές

Έναρξη χορωδιακών συνόλων 2019 – 2020 από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας

music-dikepaΗ Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας καλωσορίζοντας μικρούς και μεγάλους ανακοινώνει για μια ακόμη χρονιά την έναρξη των Χορωδιακών συνόλων και των εκπαιδευτικών τμημάτων της, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου και καθηγήτριας πιάνου Βασιλικής Νάσση, με σκοπό να αναβαθμίσει την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης στον τομέα του Χορωδιακού τραγουδιού, αλλά και γενικότερα στον τομέα της μουσικής παιδείας παρέχοντας μοναδικές χορωδιακές εμπειρίες και μουσικές γνώσεις.

Με κορμό την Παιδική-Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας που αισίως συμπλήρωσε 12 χρόνια συνεχούς και δημιουργικής παρουσίας, θα λειτουργήσουν τμήματα καλύπτοντας όλες τις ηλικίες.

 

Μουσικά παιχνίδια.

Το τμήμα απευθύνεται σε παιδιά 5-7 ετών που θέλουν να ανακαλύψουν τη μουσική μέσα από το παιχνίδι και αντίστροφα. Μέσω μαγικών ιστοριών απογειώνεται η φαντασία τους και αναδεικνύεται η καλλιτεχνική τους φύση. Θα λειτουργεί κάθε Σάββατο  10:00-11.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης». Έναρξη Σάββατο 5 Οκτωβρίου. Μηνιαίο κόστος συμμετοχής 1ο παιδί 10 ευρώ, 2ο παιδί 5 ευρώ, 3ο παιδί δωρεάν.

Παιδική-Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας.

Τμήμα Αιγίου. Η μελωδική φωνή των νέων της Αιγιαλείας ακούγεται φρέσκια και δυνατή καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου. Οι πρόβες θα γίνονται κάθε Σάββατο 11.00-13.00  στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης». Έναρξη Σάββατο 5 Οκτωβρίου. Μηναίο κόστος συμμετοχής 1ο παιδί 10 ευρώ, 2ο παιδί 5 ευρώ, 3ο παιδί δωρεάν.

Τμήμα Διακοπτού. Από το 2008 μεγάλωσε ήδη μια γενιά παιδιών και συνεχίζει δυναμικά. Οι πρόβες θα γίνονται κάθε Σάββατο 16:30-18:30 στο Δημοτικό Σχολείο Διακοπτού. Έναρξη Σάββατο 5 Οκτωβρίου. Μηνιαίο κόστος συμμετοχής 1ο παιδί 10 ευρώ, 2ο παιδί 5 ευρώ, 3ο παιδί δωρεάν.

Χορωδία ΚΑΠΗ Αιγίου.

Πάντα δημιουργικά για 5η χρονιά. Οι πρόβες θα γίνονται κάθε Δευτέρα 17:00-18:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης». Έναρξη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου.

Χορωδία Ενηλίκων Διακοπτού.

Με έδρα το Διακοπτό και 4 χρόνια λειτουργίας προσκαλούμε νέα μέλη από την Ανατολική Αιγιάλεια. Οι πρόβες θα γίνονται κάθε Τρίτη 19:30-21:00 στο Πνευματικό Κέντρο Διακοπτού. Έναρξη Τρίτη 1 Οκτωβρίου. Μηνιαίο κόστος συμμετοχής 10 ευρώ το άτομο, 15 ευρώ το ζευγάρι.

Η καλλιέργεια της φωνής και η ενασχόληση με το χορωδιακό τραγούδι επιδρούν σε κάθε άτομο ξεχωριστά προάγοντας τη συνεργατικότητα, την άλληλεγγύη καθώς και τη διατήρηση της μουσικής πολιτισμικής κληρονομιάς.

Πληροφορίες και εγγραφές από Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου Μαυροπού-λου Μαρία (26910-28210) καθημερινά 09:00-13:00 στα γραφεία της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης» (Παλαιό Νοσοκομείο) Νικ.Πλαστήρα 19 και Κανελλοπούλου.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5162 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top