Τέταρτο

65 Προβολές

Έναρξη μαθημάτων του Εικαστικού Εργαστηρίου Δήμου ΠατρέωνTην Τετάρτη 8 Ιανουαρίου στις 4.00 απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των μαθημάτων του Εικαστικού Εργαστηρίου Πάτρας (Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο – πλατεία Κορύλλων) και την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου, την ίδια ώρα, του παραρτήματος των Βραχνεϊκων (κτίριο Παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού).

Συνολικά πεντακόσιοι πενήντα μαθητές (μικροί και μεγάλοι) έχουν εγγραφεί και θα παρακολουθήσουν μαθήματα ζωγραφικής, κεραμικής, αγιογραφίας, κοσμήματος και Ιστορίας της Τέχνης.

Την προηγούμενη χρονιά (2019) τα μαθήματα παρακολούθησαν πεντακόσιοι συμμετέχοντες (παιδιά και ενήλικες). Έργα όλων των μαθητών του εργαστηρίου παρουσιάστηκαν στη μεγάλη ετήσια έκθεση του Εικαστικού Εργαστηρίου, που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο – Οκτώβριο, στην «Αγορά Αργύρη».


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5526 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top