Τέταρτο

Ένας διαδραστικός χάρτης που αναδεικνύει το πρόβλημα με τις πλημμύρες στο Μεσολόγγι  


Το Μεσολόγγι των ντόπιων- Messolonghi by Locals  στο πλαίσιο της δράσης του «Συζητάμε για τα κοινά» και συγκεκριμένα για τη δημόσια συζήτηση που έχει ανοίξει για το ζήτημα των πλημμυρών στο Μεσολόγγι, δημιούργησε έναν διαδραστικό χάρτη που ανανεώνεται συνεχώς και στόχο έχει να αναδείξει τις αιτίες που πλημμυρίζει το Μεσολόγγι.

Επιπλέον στόχος είναι να γίνουν κατανοητές οι αιτίες των πλημμυρών ώστε από κοινού, η τοπική κοινωνία, να αναζητήσει βιώσιμη λύση στο εν λόγω ζήτημα.

Μέσω της φόρμας μπορείτε και εσείς να λάβετε μέρος στη δημόσια συζήτηση και να μοιραστείτε γνώσεις ή εμπειρίες για το ζήτημα των πλημμυρών:

Δείτε τον χάρτη που δημιούργησε Μεσολόγγι των ντόπιων- Messolonghi by Locals : https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1xgdNPazB_LslO_gdOGONNc2ieOIkKmzV&usp=sharing

Διαβάστε τις αιτίες που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα.

 


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 9997 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top