Τέταρτο

31 Προβολές

Ενδιαφέρεσαι να πιστοποιήσεις την γνώση των αγγλικών σου άμεσα; Ταχύρυθμα τετράμηνα προγράμματα από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΚουτσαντώνηΤα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη ξεκινούν από 17 Φεβρουαρίου ταχύρυθμα τμήματα εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας, αποκλειστικά για ενήλικες, με στόχο την απόκτηση πτυχίου, πιστοποιημένο από τοv ΑΣΕΠ.

Τα ταχύρυθμα προγράμματα είναι τετράμηνης διάρκειας  και απευθύνονται σε όσους ενήλικες ενδιαφέρονται να βελτιώσουν το επίπεδο τους  και να αποκτήσουν πιστοποίηση TOEIC συμμετέχοντας στις εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Πάτρα, την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020.

To κόστος του εντατικού προγράμματος είναι 400€ και περιλαμβάνει τα εξέταστρα για τη συμμετοχή στις εξετάσεις, το βιβλίο με Practice Τests της  Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης, τεστ προσομοίωσης (mock exam) και απεριόριστη εξάσκηση στο exam support center.

Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε με την Kεντρική Διεύθυνση των Κέντρων  Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη στο εξής τηλέφωνο: 2610 222648.

 

ΚΟΥΤΣΑΝΤΩΝΗ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
9 σημεία εκπαίδευσης σε όλη την Πάτρα
Κεντρικό: Γούναρη 35 & Κανακάρη
Α’ όροφος

τηλ. 2610 273925
www.koutsantoni.gr


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 4828 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top