Τέταρτο

Ενηλικιώθηκε ο μικρός Bill της ΑλοννήσουΟ μικρός ορφανούλης Bill που πριν 4 χρόνια απελευθερώθηκε στην Αλόννησο, έγινε πλέον ένας ενήλικας, κάτι που είναι ολοφάνερο και στην εμφάνισή του.  Οι επισκέπτες της Αλοννήσου αυτή τη χρονιά θα εκπλαγούν με την αλλαγή του -διάσημου πλέον- Bill. Το τρίχωμά του έγινε πλέον μαύρο, σημάδι ότι 4 χρόνια μετά την απελευθέρωσή του στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου Βορείων Σποράδων έχοντας ολοκληρώσει το Πρόγραμμα Περίθαλψης της MOm, ο Bill είναι πλέον ενήλικας. Το λευκό μπάλωμα στην κοιλιά του είναι πολύ παρόμοιο με αυτό που είχε όταν βρέθηκε στη Χαλκιδική ορφανός πριν από 4,5 χρόνια.

Όπως αναφέρει η MOm/Εταιρεία για τη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας: «Η ιδιαίτερη συμπεριφορά του αλλά και το ενδιαφέρον του κόσμου μας επέτρεψαν να παρακολουθήσουμε την ανάπτυξή του μέχρι σήμερα. Ο Bill λοιπόν είναι το πρώτο φωκάκι που αποδεικνύει ότι ακόμη και τα ορφανά μικρά μετά από περίθαλψη είναι σε θέση να τα καταφέρουν μέχρι την ενηλικίωση και να συμβάλλον στην διαιώνιση του είδους τους. Του ευχόμαστε καλούς απογόνους και ελπίζουμε ότι θα αρχίσει σιγά-σιγά να αποφεύγει την ανθρώπινη παρουσία».

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7110 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES


Back to Top