Τέταρτο

154 Προβολές

Ενός λεπτού ακινησία

sofia 145Με ένα σακίδιο στο χέρι αδειανό σχεδόν, και κάτι πλαστικά γυαλιά ηλίου ξεφλουδισμένα, βρέθηκε σχεδόν τυχαία, αν μπορεί κανείς να πιστέψει στο τυχαίο, σε μιαν άκρη της γης άγνωστη, που δεν είχε ξαναπατήσει.

Βύθισε τα πόδια αβέβαια στην άμμο, προσπάθησε να σταθεί σ’ αυτό το νέο μέρος και έβαλε το χέρι μπροστά στα μάτια για να αγναντέψει την απέραντη πρόκληση που απλωνόταν εμπρός. Έκανε ένα βήμα αριστερά και ζύγιζε την ανάσα της, πήγε να γύρει δεξιά και ρίγησε. Έμεινε να κοιτάζει ίσια μπροστά, αφουγκράζοντας τη φουρτούνα και τους γρύλους. Και δεν κουνήθηκε. Δεν αποφάσισε. Δεν χρειαζόταν να αποφασίσει για να συνεχίσει να συμβαίνει η ζωή γύρω της.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 103 Άρθρα

Γεννήθηκε πριν κάμποσα χρόνια στην Πάτρα, κι από τότε ψάχνει τον τόπο που θα την κρατήσει. Σπούδασε δημοσιογραφία και φωτορεπορτάζ και προσωρινά ζει και εργάζεται στην Αθήνα, συγκατοικώντας με ένα μεγάλο σκύλο. Ξοδεύει την ενέργειά της σε ταξίδια, λογοτεχνία, μελαγχολικές μουσικές, όμορφες ταινίες και καλό φαγητό. Παρ’ ότι εκ φύσεως πεσιμίστρια, πιστεύει πως η ομορφιά της ζωής υπάρχει παντού, και αυτό προσπαθεί να αποτυπώνει με τις φωτογραφίες και τα κείμενά της. http://syn-grafika.blogspot.gr/ http://naliaginger.tumblr.com/

Back to Top