Τέταρτο
88 Προβολές

Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης: Ο Δημόσιος Τομέας επιτάσσεται από τον Ιδιωτικό, αντί του αντιθέτου


Advertisement


Οργισμένη αντίδραση της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης, για τους χειρισμούς της κυβέρνησης και για την απαίτηση να μετακινηθεί το ήδη ελλιπές και υπερεξαντλημένο νοσηλευτικό προσωπικό του Δημόσιου Νοσοκομείου προκειμένου να στελεχώσουν ιδιωτική κλινική.

Αναλυτικά:

Ντροπή σας – Επίταξη ποιου και από ποιον; Χωρίς ίχνος ντροπής, χωρίς αίσθηση στοιχειώδους ευθύνης απέναντι στους νοσοκομειακούς γιατρούς και το λαό της Θεσσαλονίκης, που μετράει καθημερινά, δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες σοβαρά νοσούντες, ζητάνε από ειδικευόμενους γιατρούς του ΑΧΕΠΑ να μετακινηθούν και να ενισχύσουν ιδιωτική κλινική. Στα μουλωχτά. Χωρίς έγγραφη εντολή για την ώρα.

Advertisement

– Την ώρα που οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό υπερεξαντλημένοι, λίγοι και χωρίς ωράριο, προσπαθούν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν σε συνθήκες πολέμου.

– Την ώρα που εκατοντάδες εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία νοσούν από covid 19.

– Την ώρα που οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό στα δημόσια νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης εκπέμπουν SOS για την αντιμετώπιση των αρρώστων με covid.

– Την ώρα που οι γιατροί εκπέμπουν SOS για την αντιμετώπιση των υπόλοιπων μη covid αρρώστων.

– Την ώρα που οι γιατροί βγάζουν κραυγή αγωνίας, ότι έχουν ξεπεραστεί τα χρονικά περιθώρια, ζητώντας την άμεση ενίσχυση των δημόσιων δομών υγείας με μόνιμο προσωπικό πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και την πλήρη επίταξη του ιδιωτικού τομέα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας υπό τον κρατικό σχεδιασμό.

Ο Δημόσιος Τομέας Επιτάσσεται από τον Ιδιωτικό, αντί του αντιθέτου. Η εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης συνεχίζεται και αυτή την ώρα χωρίς ίχνος ντροπής, χωρίς την αίσθηση στοιχειώδους ευθύνης, με περίσσεια υποκρισία απέναντι στους εργαζόμενους στα Δημόσια Νοσοκομεία και το Λαό.


Advertisement

Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

Advertisement

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6454 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Advertisement

Back to Top