Τέταρτο

63 Προβολές

Έρχεται το Patras Battles 2020Έφτασε η ώρα για την σημαντικότερη συνάντηση του Stratego στην Πάτρα για το 2020.

Το διεθνές τουρνουά Patras Battles 2020 ανοίγει τις πύλες του στο κτήριο Β1 του νέου λιμανιού της Πάτρας με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Στις 7 & 8 Μαρτίου Πρωταθλητές και κορυφαίοι ξένοι παίκτες, οι σπουδαιότεροι Έλληνες παίκτες, σύσσωμη η ομάδα της Patras Stratego Team αλλά και οι μικροί της στρατηγοί, θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο πιο αναγνωρίσιμο τουρνουά Stratego παγκοσμίως, μετά τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Η Patras Stratego Team υπόσχεται μια αξέχαστη αγωνιστική εμπειρία σε όλους τους αθλητές που θα συμμετάσχουν, και αναμένει τον κόσμο της Πάτρας να γνωρίσει από κοντά ένα από τα πιο σημαντικά αθλήματα νόησης, το Stratego.

Το Patras Battles 2020 θα ξεκινήσει με την κατηγορία Junior το πρωί του Σαββάτου, ενώ παράλληλα όποιος ενδιαφέρεται θα μπορεί να μάθει τι είναι και πως παίζεται το stratego από τα μέλη της Patras Stratego Team. Στη συνέχεια, μετά την συνέντευξη τύπου και την τελετή έναρξης, θα πάρει σειρά η μεγάλη κατηγορία για τρεις αγώνες το Σάββατο και πέντε την Κυριακή. Ενδιάμεσα, το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί το επίσημο δείπνο στο «Νέον». Με την τελετή λήξης το απόγευμα της Κυριακής θα κλείσει το πρόγραμμα του τουρνουά.

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται στην παρακάτω φόρμα εγγραφής μέχρι την Τετάρτη 4 Μαρτίου.

Επιπλέον πληροφορίες μπορεί οποιοσδήποτε να λάβει στο 6982221639 ή να στέλνοντας email στο [email protected]. Παράλληλα μπορεί να ενημερώνεται από την ιστοσελίδα της ομάδας patrasstratego.gr και από την σελίδα της Patras Stratego Team στο facebook.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 4878 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top