Τέταρτο

62 Προβολές

Εργάτης καθαριότητας του Δήμου Χαλκίδας σκοτώθηκε εν ώρα εργασίαςΕργάτης καθαριότητας του Δήμου Χαλκίδας σκοτώθηκε εν ώρα εργασίας το πρωί της Τρίτης 31 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δικτύου Εργαζομένων στους ΟΤΑ πρόκειται για εργάτη καθαριότητας, συνοδό απορριμματοφόρου Δήμου Χαλκιδέων που έχασε τη ζωή του στη διάρκεια περισυλλογής απορριμμάτων στον κεντρικό δρόμο της Νέας Αρτάκης, όταν τουριστικό λεωφορείο χτύπησε την πίσω πλευρά απορριμματοφόρου του Δήμου Χαλκιδέων και τον σκότωσε.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δικτύου:

«Ο  συνάδελφος, σήμερα Τρίτη παραμονή πρωτοχρονιάς εργαζόταν για να είναι η πόλη καθαρή. Στις 6.50 το πρωί και ενώ ήταν πάνω στο σκαλοπάτι  στο πίσω μέρος του  απορριμματοφόρου, περιμένοντας την συνάδελφο που εργάζονταν μαζί του να φέρει τον κάδο για να τον αδειάσουν,  ξαφνικά και για άγνωστο λόγο διερχόμενο τουριστικό λεωφορείο κτύπησε με φόρα την πίσω αριστερή πλευρά του απορριμματοφόρου  με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο, ο 48 χρόνος μόνιμος συνάδελφος, πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Πρόκειται για ένα ακόμα θανατηφόρο εργατικό ατύχημα που έρχεται να προστεθεί στους  δεκάδες νεκρούς συναδέλφους εργαζόμενους στους Δήμους όλης της χώρας στη διάρκεια της εργασίας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συναδέλφους του Δήμου Χαλκιδέων για τον άδικο θάνατο συναδέλφου».


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5526 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top