Τέταρτο
10 Προβολές

Εργαζόμενοι ΑΧΕΠΑ: Αγωνία για τα μέτρα ασφάλειας
Το Σωματείο Εργαζομένων του Γ.Ν. ΑΧΕΠΑ, με έγγραφό του προς την Διοίκηση,  ζητά να βοηθήσει για την ασφάλεια των εργαζομένων.

Αναλυτικά:

Κύριε Διοικητά

Τις σκληρές αυτές μέρες που οι εργαζόμενοι του ΑΧΕΠΑ υπερβάλλουν εαυτό προκειμένου να ανταποκριθούν στο επαγγελματικό αλλά και στο ανθρώπινο καθήκον τους, θέλουμε να θέσουμε υπόψη σας κάποια πράγματα που τόσο εμείς διαπιστώσαμε αλλά και οι συνάδελφοι έθεσαν σε εμάς:

α) Ανάμεσα στο προσωπικό που εργάζεται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον covid-19 υπάρχουν άτομα που λόγω ηλικίας ή προβλημάτων υγείας κινδυνεύουν περισσότερο να νοσήσουν βαριά σε ενδεχόμενη προσβολή τους από τον ιό.

Καλό είναι τα άτομα αυτά να απομακρυνθούν από αυτές τις θέσεις. Σε αντικατάσταση τους κάλλιστα θα μπορούσαν να έρθουν εργαζόμενοι σε αλλότρια καθήκοντα ή μετακινήσεις.

β) Μετά και από το έγγραφο της ΔΥΠΕ σχετικά με τα μέσα προστασίας των εργαζομένων αλλά και τις φήμες πως έχουν εξαντληθεί τα αποθέματα σε στολές τύπου  tyvek, έχει προκληθεί μεγάλη αναστάτωση ανάμεσα στους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής.

Επειδή και στις δύο περιπτώσεις πρόκειται για εξαιρετικά ευαίσθητα και σοβαρά θέματα, με αντίκτυπο στην ψυχολογία αλλά και στην ασφάλεια του προσωπικού, παρακαλούμε για τις ενέργειες σας που θα εξασφαλίσουν την ηρεμία και το αίσθημα δικαιοσύνης αλλά  κυρίως τη ζωή και την ασφάλεια του προσωπικού.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6116 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top