Τέταρτο
25 Προβολές

Εργαζόμενοι στο ΑΧΕΠΑ: Η Ελένη θα μείνει ζωντανή στη μνήμη μας – Δεν θα λυγίσουμε στον αγώνα
Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γ.Ν. ΑΧΕΠΑ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της συναδέλφου τους, Ελένης Σαμούκα που έφυγε πρόωρα χάνοντας τη μάχη με τον covid.

Στο μήνυμά τους αναφέρουν:

Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια της συναδέλφου, Ελένης Σαμούκα,  που έφυγε πρόωρα χάνοντας την προσωπική της  μάχη με τον  Covid-19.

Ταυτόχρονα εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας και σε όλη τη μεγάλη οικογένεια των υγειονομικών που έχασε άλλο ένα μέλος της στον καθημερινό αγώνα ενάντια στον ιό.

Όλοι εμείς που συνεχίζουμε τη μάχη κάτω από αντίξοες συνθήκες, ανταποκρινόμενοι στο επαγγελματικό αλλά κυρίως στο ανθρώπινο καθήκον, δίνουμε την υπόσχεση πως δεν θα λυγίσουμε στον αγώνα αλλά και πως η Ελένη θα παραμείνει ζωντανή στη μνήμη μας.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6116 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top