tetartopress

Εργαζόμενοι του Δήμου: Συνεχίζουμε με περισσότερα έργα για τον πατραϊκό λαό


Οι εργαζόμενοι του Δήμου της Πάτρας ολοκλήρωσαν την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, στην Αγορά Αργύρη, την τριήμερη παρουσίαση του έργου του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων (Δημοτικοί Οργανισμοί κι Επιχειρήσεις) που οι ίδιοι σχεδίασαν και εκτελούν.

Όπως αναλυτικά αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου:

Οι εργαζόμενοι παρουσίασαν τα έργα που μελέτησαν, σχεδίασαν και εκτελούν και έδειξαν πώς αυτοί εξελίσσουν τις νέες τεχνολογίες, πώς χρησιμοποιούν το μηχανολογικό κι όλο τον εξοπλισμό που διαθέτει ο Δήμος για να εξυπηρετούνται η πόλη και οι δημότες.

Όπως είπε ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης, από την πρώτη ημέρα, πριν την έναρξη της παρουσίασης, οι εργαζόμενοι αν και λιγότεροι από κάθε άλλη φορά, λόγω των κυβερνητικών πολιτικών που στόχο έχουν να περιορίσουν τις δυνατότητες των Δήμων, για να στρωθεί το «χαλί» για την εκχώρηση αρμοδιοτήτων σε επιχειρηματικούς ομίλους, διαψεύδουν, συνεχώς, όλους όσοι υποστηρίζουν αυτές τις επιλογές και επιμένουν στο να υποστηρίζουν ότι οι εργαζόμενοι των δημοτικών υπηρεσιών είναι χαμηλών δυνατοτήτων.

Τα όσα παρουσιάστηκαν το τριήμερο στην Αγορά Αργύρη ήταν μια αποστομωτική απάντηση σε όλα αυτά.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου της παρουσίασης του έργου τους, οι εργαζόμενοι είπαν, μάλιστα, χαρακτηριστικά: «Κάνουμε πολλά και συνεχίζουμε με περισσότερα έργα για τον πατραϊκό λαό».

Ο εργαζόμενοι κατέδειξαν, για μια ακόμη φορά, ότι είναι αυτοί που μπορούν και δημιουργούν καθημερινά, είπε ο Κώστας Πελετίδης και κάλεσε όλους να δουν την παρουσίαση για να καταλάβουν τι έχει γίνει και τι πρόκειται να γίνει το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Στο τριήμερο, από την Τετάρτη 19 Οκτώβρη έως και σήμερα Παρασκευή 21 Οκτώβρη, παρουσίασαν το έργο τους οι Διευθύνσεις: Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής. Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Μηχανολογικού Εξοπλισμού. Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου και Έργων Υποδομής. Αρχιτεκτονικού Έργου και Η/Μ. Πολεοδομικού και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Δόμησης. Υγείας και Πρόνοιας. Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Κοινωνικής Προστασίας.

Το Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών. Η ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων) – Καρναβάλι Πάτρας. Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πάτρας (ΔΕΥΑΠ). Ο Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ). Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.). Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων.

Συμπληρώθηκαν συνολικά περισσότερες από 18 ώρες παρουσίασης έργου.

Η παρουσίαση έκλεισε με δρώμενο του Πολιτιστικού Οργανισμού.

Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Πατρέων  όλες οι παρουσιάσεις,  για να μπορεί όποιος επιθυμεί να και δει σε βίντεο, αναλυτικά το έργο του Δήμου.

 
 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
"Οι αντίπαλοι" του Λούκα Γκουαντανίνο - Πομπώδης, αυτάρεσκη απεικόνιση ενός αμοραλιστικού κόσμου

“Οι αντίπαλοι” του Λούκα Γκουαντανίνο – Πομπώδης, αυτάρεσκη απεικόνιση ενός αμοραλιστικού κόσμου

"Οι αντίπαλοι" ("Challengers"). Σκηνοθεσία: Λούκα Γκουαντανίνο. Πρωταγωνιστούν: Ζεντάγια, Τζος Ο' Κόνορ, Μάικ Φάιστ. ΗΠΑ, 2024. "Σ' αγαπώ", λέει ο Αρτ ...
«Τρεις αριστεροί αντίχειρες» της Αγνής Παπαδέλη Ρωσσέτου

«Τρεις αριστεροί αντίχειρες» στο Μ54

Η παράσταση «Τρεις αριστεροί αντίχειρες» της Αγνής Παπαδέλη Ρωσσέτου παρουσιάζεται 20-22 & 26-30 Ιουνίου 2024 στο Μ54 στην Αθήνα. Το ...
«Μέντιουμ» της Χριστίνας Ιωακειμίδη - Μια ταινία που βλέπεται με την καρδιά

«Μέντιουμ» της Χριστίνας Ιωακειμίδη – Μια ταινία που βλέπεται με την καρδιά

"Μέντιουμ". Σκηνοθεσία: Χριστίνα Ιωακειμίδη. Πρωταγωνιστούν: Αγγελική Μπεβεράτου, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Μάρθα Φριντζήλα. Ελλάδα, 2023. Η Ελευθερία είναι 16 χρονών, είναι το ...
Η “Απολυμένη” του Αντώνη Τσιπιανίτη Αθερινού

«Απολυμένη» στο θέατρο Act στην Πάτρα

Η Duke Productions παρουσιάζει στο θέατρο act στην Πάτρα, την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 21.15, το έργο του Αντώνη  Τσιπιανίτη ...

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 13944 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top