Τέταρτο
29 Προβολές

Ερωτηματολόγιο για καθαρή και ζωντανή Κλείσοβα


Advertisement


Ο δρόμος για το Παρατηρητήριο της Κλείσοβας αλλάζει ύστερα από την ενεργή συμμετοχή και συνεργασία τοπικών φορέων, οργανώσεων και πολιτών.

Ο δρόμος ομορφαίνει και γίνεται πιο καθαρός ώστε να είναι πιο φιλόξενος για όλους μας. Τα πρώτα βήματα για τον καλλωπισμό του Αλσυλλίου της Κλείσοβας βρίσκονται σε εξέλιξη από τον δήμο Ι.Π.Μεσολογγίου.

Η βελτίωση της κατάστασης στο Αλσύλλιο της Κλείσοβας αφορά ολόκληρη την τοπική κοινωνία που θα ωφεληθεί από την αλλαγή που έρχεται.

Από πλευράς των φορέων, στόχος είναι να αναδειχθεί η ιδιαίτερη αυτή διαδρομή που βρίσκεται στην καρδιά της λιμνοθάλασσας. Για το λόγο αυτό και για να συγκροτηθούν προτάσεις προς τις τοπικές αρχές δημιουργήθηκε από το Messolonghi by Locals ένα σύντομο ερωτηματολόγιο που αφορά τον δρόμο για το Παρατηρητήριο της Κλείσοβας.

Απαντήστε το ερωτηματολόγιο εδώ.

Γνωρίστε την διαδρομή «Γύρος της Κλείσοβας» όπως την έχει καταγράψει το Messolonghi by Locals εδώ.

Advertisement

Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

Advertisement

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6771 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Advertisement

Back to Top