Τέταρτο
47 Προβολές

Έβγαλε τον ορό ο απεργός πείνας Δημήτρης Κουφοντίνας


Advertisement


Σύμφωνα με το eksegersi.gr το απόγευμα της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου, ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετά από 46 μέρες απεργία πείνας, αρνήθηκε να του τοποθετηθεί νέος ορός ενυδάτωσης (μόλις είχε τελειώσει ο προηγούμενος). Στην προσπάθεια (όχι βίαιη) των γιατρών να τοποθετήσουν νέο ορό, τράβηξε αποφασιστικά το χέρι του και τους είπε «τέλος».

Οι γιατροί ζήτησαν από τη συνήγορό του να πάει στη Λαμία για να υπογράψει παρουσία της χαρτί ο απεργός πείνας. Όμως, ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει τις αισθήσεις του, έχει πλήρη καταλογισμό και μπορεί να καταστήσει μόνος του σαφή τη βούλησή του στους γιατρούς. Δε χρειάζεται να είναι παρούσα και η συνήγορός του.

Οι δε γιατροί οφείλουν να κάνουν απόλυτα σεβαστή τη βούλησή του, όπως ο απεργός πείνας την εκφράζει ενώπιόν τους.

Advertisement

Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

Advertisement

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6766 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Advertisement

Back to Top