tetartopress

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στην Πάτρα – Το πρόγραμμα των συναυλιών | 17-24 Ιουνίου 2019

Screen-Shot-2019-06-17-at-12.22.18-PM


Το 1982, την 21η Ιουνίου – συμβολική ημερομηνία λόγω του θερινού ηλιοστασίου – με πρωτοβουλία του τότε Γάλλου Υπουργού πολιτισμού Jack Lang και την υποστήριξη του Γαλλικού Υπουργείου Πολιτισμού, γιορτάστηκε στη Γαλλία για πρώτη φορά η Γιορτή της Μουσικής, με σκοπό να βγούνε «όλοι οι μουσικοί στους δρόμους».

Την επόμενη χρονιά, η «Γιορτή της Μουσικής» συσπειρώνει 200.000 ερασιτέχνες και επαγγελματίες μουσικούς κάθε είδους, όπου με την υποστήριξη των τοπικών αρχών κατακλύζουν δημόσιους χώρους, πλατείες, δρόμους, σταθμούς, πάρκα, αίθουσες κ.ά. και παρουσιάζουν χιλιάδες συναυλίες. Εκδηλώσεις από κλασσική, τζαζ, ροκ, ηλεκτρονική μέχρι και παραδοσιακή μουσική προσφέρονται δωρεάν στο κοινό, καθώς το κόστος των συναυλιών καλύπτεται από τους υποστηρικτές της Γιορτής.

Η Γιορτή της Μουσικής το 1985 εξαπλώνεται εκτός Γαλλικών συνόρων με τον ίδιο σκοπό και με τους ίδιους κανόνες. Πλέον, η Γιορτή της Μουσικής γιορτάζεται με περισσότερες από 25.000 εκδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη αναδεικνύοντάς την, ως τη μεγαλύτερη κοινή πολιτιστική διοργάνωση.

Και φέτος η Πάτρα δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτήν την γιορτή με συμμετοχή πάνω από 150 καλλιτεχνών σε 12 συναυλίες από 17 – 24 Ιουνίου καλύπτοντας ευρύ φάσμα της μουσικής.

——-

Δευτέρα 17 Ιουνίου, 21:30

Θεατράκι Μαρίνας
Μπελ Επόκ

Η χορωδία και ορχήστρα Μπελ Επόκ του Παμμικρασιατικού συνδέσμου Πατρών δημιουργήθηκε πριν από έξι χρόνια. Η χορωδία είναι μικτή και έχει τριάντα μέλη περίπου. Η δε ορχήστρα είναι πενταμελής και την αποτελούν οι καταξιωμένοι μουσικοί: Λευτέρης Πέτρου πιάνο και ακορντεόν, Βαγγέλης Καρρασάβας σόλο και κιθάρα, Ηλίας Τριανταφύλλου κιθάρα και τραγούδι, Τάκης Αργυρόπουλος κιθάρα και τραγούδι. Τραγουδιστής ορχήστρας ο Κώστας Μπακογιάννης. Την χορωδία και ορχήστρα Μπελ Επόκ διευθύνει ο μαέστρος και τρομπετίστας Σταύρος Σακοράφας.

Τίτλος για την βραδιά: Τραγουδήστε μαζί μας. Οι Μπελ Επόκ προσκαλούν τις φίλες και τους φίλους συνδημότες μας να τραγουδήσουν μαζί τους με το ελληνικό ρεπερτόριο τους που σίγουρα θα τους ενθουσιάσει!

62154620_2218702271580676_1937704916843757568_n


Τρίτη 18 Ιουνίου, 21:00

Θεατράκι Μαρίνας
Χορωδία Πανεπιστημίου Πατρών

Μετά από το πρώτο χορωδιακό σχήμα που λειτούργησε από τα πρώτα βήματα του Πανεπιστημίου Πατρών, το 1984 δημιουργήθηκε η Μικτή τετράφωνη Χορωδία του Πανεπιστημίου Πατρών από μικρή ομάδα υπαλλήλων υπό την διεύθυνση του Σταμάτη Βασιλανωνόπουλου, μέχρι τον θάνατό του. Από το 1986 στελεχώνεται από φοιτητές και εκπαιδευτικό προσωπικό, ενώ το 1994, υπό την προεδρία του κ. Αντωνακόπουλου, λαμβάνει τη σημερινή της οργανωτική μορφή και καθιερώνεται επίσημα ως καλλιτεχνικό όργανο του Πανεπιστημίου Πατρών. Από το 2000, συνοδεύεται ανάλογα με το πρόγραμμά της από ολιγομελή ορχήστρα. Η χορωδία έχει δώσει πολλές συναυλίες και έχει λάβει μέρος σε φεστιβάλ χορωδιών σε Ελλάδα και εξωτερικό, αποσπώντας τιμητικές διακρίσεις και άριστες κριτικές.

Σήμερα η χορωδία, που είναι επίσημος καλλιτεχνικός οργανισμός του Πανεπιστημίου Πατρών και λειτουργεί στο πλαίσιο της Διεύθυνσης Φοιτητικής Μέριμνας, αριθμεί περίπου 40 μέλη και είναι μέλος της Στέγης Ελληνικών Χορωδιών. Έχει Πρόεδρο τον Βασίλη Στυλιανάκη, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και καλλιτεχνική Διευθύντρια την Λίνα Γερονίκου, Διπλωματούχο Διεύθυνσης Χορωδίας, Μονωδίας και Ανώτερων Θεωρητικών και Πτυχιούχο του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

64321893_2226214237496146_9159724856365809664_n


Τετάρτη 19 Ιουνίου, 21:30

Κάστρο, Έναντι Χασομέρι, Παπαδιαμαντοπούλου 10
Yoel Soto & Adedeji Adetajo

Ο μουσικός Yoel Soto Gonzales γεννήθηκε στην Αβάνα. Μεγάλωσε στην πόλη Σιεν Φουέγος, όπου από πολύ μικρή ηλικία, σχεδόν χωρίς να το καταλάβει, έθεσε τις βάσεις για την μετέπειτα καλλιτεχνική πορεία του. Ο μπασίστας, κιθαρίστας, συνθέτης, ερμηνευτής και ποιητής μετά από σημαντικές συνεργασίες και συναυλίες στη Λατινική Αμερική και στην Ευρώπη, τα τελευταία δέκα χρόνια ζει στην Ελλάδα. Ιδρυτής νέων μουσικών σχημάτων και σταθερό μέλος άλλων (Sigularity Project, LaCucaracha, All Star meeting, Neo Yoruba People). Παράλληλα είναι δάσκαλος μουσικής αλλά και εμπνευστής μουσικών project με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Ο Adedeji είναι ένας παραγωγικός τραγουδιστής, κιθαρίστας και συνθέτης, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη ζωντανή πόλη του Λάγος, στη Δυτική Αφρική. Η μουσική του Adedeji είναι μια έγχυση παραδοσιακής αφρικανικής μουσικής με προοδευτική στάση και μοντέρνος ήχος μουσικής τζαζ, funk και soul, δημιουργώντας μουσική που είναι ρυθμικά και τεχνικά πολύπλοκη, αρμονικά πλούσια και μελωδικά επιτακτική.

cole_page-0001


Πέμπτη 20 Ιουνίου, 21:30

Έναντι Cafe Το Νέον, Τριών Ναυάρχων 42
Ερασιτέχνες The Band

Διαχρονικές επιτυχίες pop, rock και μπαλάντες ’60,  ’70, ΄80 διεθνής και ελληνικής μουσικής σκηνής. Με τους: Γιώργος Τζόλας Κιθάρα – Τραγούδι, Λάμπης Παπασπυρόπουλος Μπάσο, Βασίλης Τζόλας Drums- Τραγούδι, Άννα Τσαλίδη Τραγούδι, Ιωάννα Τερζάκη Τραγούδι, Ανδρέας Ζαρκαδάκης Κιθάρα.


Παρασκευή 21 Ιουνίου, 21:30

Έναντι Cafe Το Νέον, Τριών Ναυάρχων 42
Totti Frotti

Ο Σταύρος Ναθαναήλ ο Θοδωρής Ταυλάς και ο Μάριος Δημητρόπουλος ζουν στην Πάτρα και έσμιξαν μαζί καλλιτεχνικά το 2018. Ο αρχικός σκοπός του σχήματος αυτού ήταν να υπηρετεί με αγάπη την ελληνική και αλλά και την ξένη μουσική γύρω από διάφορα είδη όπως pop-rock, swing, funk, παραδοσιακά. Το βασικό συναίσθημα που μένει μετά τα live τους όπως έχει πει ο κόσμος που τους ακούει είναι «χαρά σε γλυκό party» όπου πρώτα απολαμβάνουν οι ίδιοι και ακόμα περισσότερο το κοινό που τους παρακολουθεί. Θα έχουμε την χαρά να τους απολαύσουμε στην Ευρωπαϊκή γιορτή της Μουσικής, την Παρασκευή 21 Ιουνίου στον όμορφο χώρο του Neon Cafe.

theband(1)-(1)


Παρασκευή 21 Ιουνίου, 21:30

Έναντι Tag Cafe, Αγίου Ανδρέου 127

Α’ Μέρος: The Granites

Οι Granites, προερχόμενοι από τον Πύργο της Ηλείας, ήρθαν για να φρεσκάρουν το μουσικό τοπίο με νέους/παλιούς ήχους, με εκτελέσεις από την κλασσική Rock δισκογραφία, με τις οποίες όλοι μας έχουμε μεγαλώσει και αγαπήσει. Μέσα από μια τετραετή πορεία, και έχοντας καλύψει μεγάλο μέρος του κλασσικού Rock ρεπερτορίου, είναι σε θέση να παρουσιάσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες μιας άλλης, πιο αγνής μουσικά εποχής προσεγγίζοντας τες με τον σεβασμό τον οποίο απαιτούν βάζοντας όμως και τις δικές τους προσωπικές πινελιές για να τις προσαρμόσουν στον ηχητικό τους χαρακτήρα. Ελάτε λοιπόν μαζί μας σε ένα μουσικό ταξίδι στις ρίζες του Rock και θα δούμε μαζί για ποιο λόγο παραμένει στα αφτιά μας αληθινό και αναλλοίωτο για τόσα χρόνια. Με τους: Παντελής Αρβανιτόπουλος(Τύμπανα), Διονύσης Γεωργόπουλος(Ηλ. κιθάρα), Γιώργος Μαρουφίδης(Ηλ. Μπάσο, Φωνητικά), Λεωνίδας Μιχαλόπουλος (Ηλ. Κιθάρα), Κων/νος Λεμπέσης (Φωνητικά,κρουστά).

20190220_075546(1)


Β’ Μέρος: No reception

«Είμαστε οι No reception από το Αίγιο, ξεκινήσαμε σαν παρέα που έγινε συγκρότημα πριν από 8 χρόνια. Γράφουμε δική μας μουσική από την πρώτη μέρα με στόχο να στείλουμε ένα μήνυμα μέσω της μουσικής μας. Περάσαμε από πολλά είδη μουσικής και νοοτροπίες, το 2017 ηχογραφήσαμε τον πρώτο μας δίσκο με τίτλο “What happened here” και ετοιμάζουμε ήδη καινούργια πράγματα.

Συμμετείχαμε σε αρκετές, διαφορετικές ζωντανές εμφανίσεις περιλαμβανομένων του Athens School Festival 2017  και του Athens Classic Marathon το 2018 καθώς και στις τελευταίες μας εμφανίσεις που ήταν στα Σκόπια της Βόρειας Μακεδονίας και στην Ντιζόν της Γαλλίας».

no1


Σάββατο 22 Ιουνίου, 21:30

Θεατράκι Μαρίνας
Vocal Φωνητικό Σύνολο Πάτρας

Συναυλία Χορωδιακής Μουσικής με τίτλο «Μελωδίες για Γυναικείες Χορωδίες». Συμμετέχοντα Χορωδιακά Σύνολα:
i. Νεανική Χορωδία Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας. Πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά, Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου
ii. Γυναικεία Χορωδία Belcantes Ι. Ν. Αγίου Ανδρέου Εγλυκάδας Πατρών. Φλάουτο: Σταύρος Πήττας, Πιάνο: Κωνσταντίνα Ανδρουτσοπούλου, Διεύθυνση: Έλενα Δρουκοπούλου
iii. Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο Ναυπλίου «ΣΥΜΦΩΝΙΑ». Διεύθυνση: Θεοδόσης Αντωνιάδης
iv. Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο Πάτρας «Femmes Vocal». Πιάνο: Ναταλία Δασκαλοπούλου, Διεύθυνση: Κατερίνα Πολυμενάκου

Logo---Slogan


Σάββατο 22 Ιουνίου, 21:30

Έναντι Cafe Το Νέον, Τριών Ναυάρχων 42
Banda Morena

Οι  “Banda Morena” είναι ένα νεοσύστατο µουσικό σχήμα, που σχηματίστηκε µε στόχο τη δημιουργία µιας πολυδιάστατης µπάντας, η οποία να κινείται σε ποικίλα µουσικά είδη. Βασική επιδίωξη ήταν το σχήμα να χαρακτηρίζεται από φρεσκάδα, κέφι, δημιουργική φαντασία στη µουσική προσέγγιση, και γενικά να φέρει κάτι  νέο στην τοπική µουσική σκηνή. Η συμπλήρωση του «ρόστερ» της ομάδας έγινε µέσα από µια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση ανθρώπων που έχουν θητεύσει  σε  πολλά µουσικά σχήματα της περιοχής και όχι µόνο.

Ο Νικόχρηστος Λαµπαούνας, έμπειρος στα µουσικά δρώμενα  της Ηλείας, αλλά και προερχόμενος από µια πολύ καλή πορεία στο “The Voice of Greece” πλαισιώνεται στα φωνητικά από τον επίσης πολύ γνωστό τραγουδοποιό, τραγουδιστή και κιθαρίστα Γιώργο Χαραλαµπόπουλο, ο οποίος κυκλοφόρησε πρόσφατα και την τελευταία του δισκογραφική δουλειά µε τίτλο «Στιγμές».

Την τριάδα των τραγουδιστών συμπληρώνει η λαμπερή Morena Εύη Αναστοπούλου. Στα πλήκτρα ένας µουσικός – πολυεργαλείο, µε μεγάλη πορεία στις µεγαλύτερες µπάντες του νομού, ο Φώτης Αθανασόπουλος.

Στα μετόπισθεν, αξιοσημείωτη είναι η χημεία των Νίκου Χαραλαµπάκη στα τύμπανα και Θοδωρή Βένδρα στο µπάσο, αποτέλεσμα της συνεργασίας τους σε διάφορα µουσικά σχήματα. Ο ήχος και οι µελωδίες της µπάντας ταλαντεύονται ανάμεσα στο ροκ, έντεχνο, swing, rock n’ roll, disco, κυρίως της ελληνικής, αλλά και της ξένης µουσικής σκηνής, µε ρετρό αισθητική και ενδιαφέρουσες ενορχηστρώσεις.

Υπεύθυνος Παραγωγής: Plano grouppo 6973953090

banda_morena_intro


Κυριακή 23 Ιουνίου, 21:30

Κάστρο, Έναντι Χασομέρι, Παπαδιαμαντοπούλου 10
Μεϊχανέ

Μουσικές από την Πόλη Μικρά Ασία, Θράκη, Μακεδονία, Νησιά αλλά και σύγχρονες συνθέσεις.


Κυριακή 23 Ιουνίου, 21:30

Πεζόδρομος Ρήγα Φεραίου 93, Έναντι Le Patron, Majestic, Pedonale
Leonidas Vassilakopoulos + band

Ο Λεωνίδας Βασιλακόπουλος είναι 27χρονος τραγουδιστής γέννημα θρέμμα της Πάτρας που γνωρίζουν σίγουρα όσοι αγαπούν τα live αφού τα τελευταία έξι – επτά χρόνια έχει εμφανιστεί στις μεγαλύτερες μουσικές σκηνές της αχαϊκής Πρωτεύουσας. Ο ταλαντούχος Πατρινός εκτός από performer, είναι δημιουργός και συνθέτης, γράφοντας ο ίδιος τους στίχους και την μουσική των τραγουδιών του. Έκανε τις πρώτες εμφανίσεις του σε σκηνές της πόλης από το 2011, ενώ «δισκογραφικά» μας συστήθηκε το καλοκαίρι του 2014 με την «Χαριστική βολή» και ένα χρόνο μετά, τον Νοέμβρη του 2015 με την αισθαντική μπαλάντα του «Ένα». Το 2018 με ανανεωμένο ήχο και μετά από μικρή απουσία από τα μουσικά δρώμενα ήρθε να μας ταρακουνήσει με ακόμα ένα άκρως απολαυστικό ποπ-ροκ τραγούδι με τίτλο «Τόσα Καλοκαίρια». Πρόσφατα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Spider Music.

Guitar – Πάνος Γεωργόπουλος
Bass – Νίκος Κουτσονίκος
Cajon – Νίκος Πιέρρος

IMG_20181231_192647_684(1)


Κυριακή 23 Ιουνίου, 21:30

Έναντι Cafe Το Νέον, Τριών Ναυάρχων 42
Μινόρε Παράπονο

Οι Μινόρε Παράπονο είναι ένα σχήμα που παίζει κυρίως παλιά λαϊκά τραγούδια. Ιδρύθηκε το 2015, ξεκινώντας τις ζωντανές εμφανίσεις του στον παλιό Βάκρο στη Σαχτούρη. Έκτοτε έχει παίξει σε πολυάριθμα νυχτερινά κέντρα στην Παάτρα. Ταυτόχρονα, οι μινόρε παράπονο έχουν κάνει και αρκετές συναυλίες, σε διάφορες εκδηλώσεις, φτάνοντας μέχρι και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπου έπαιξαν για την ετήσια κοπή πίτας, όπου και τους κάλεσαν. Το φθινόπωρο του 2018, ανέλαβαν την διαχείριση της κοσμικής ταβέρνας «το Χαγιάτι», όπου και έκαναν εμφανίσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο όλη τη χρονιά. Το σχήμα αποτελείται από έξι μουσικάα μέλη και τον ηχολήπτη τους. Τα κομμάτια τα εκτελούν πάντα με σεβασμό στην πρώτη τους εκτέλεση, αφού μελετηθούν σε πρόβες προσεκτικά και ενίοτε τα κάνουν και δικές τους διασκευές και ενορχηστρώσεις. Τη συγκεκριμένη περίοδο, δουλεύουν και πάνω σε δικά τους κομμάτια, που σκοπεύουν να τα βγάλουν σε κυκλοφορία μέχρι το τέλος του χρόνου. Οι Μινόρε Παράπονο είναι:

Γιώργος Σταυρόπουλος: Κιθάρα, φωνή
Βασιλική Λοτσάρη: Φωνή
Λευτέρης Κολοκυθάς: Μπάσο
Νίκος Φορλίδας: Κρουστά
Κυριάκος Γιαννόπουλος: Μπουζούκι
Χρήστος Καμπέρος: Ακορντεόν Ενορχήστρωση
Γιάννης Μπεμπέλης: Ηχολήπτης

7


Δευτέρα 24 Ιουνίου, 21:30

Έναντι Cafe Το Νέον, Τριών Ναυάρχων 42
Ορχήστρα Αστικής Λαϊκής Μουσικής της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών

Η «Ορχήστρα Αστικής Λαϊκής Μουσικής» της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών παρουσιάζει: «Από την εποχή του γραμμοφώνου στο σήμερα… Αστικά λαϊκά τραγούδια και σκοποί [1924-1952]».

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 (ώρα έναρξης: 21.30) στον πεζόδρομο Τριών Ναυάρχων 42 έναντι του καφέ «Νέον» στην Πάτρα. Η επιμέλεια της εκδήλωσης, η ενορχήστρωση και η διδασκαλία ανήκουν στον μουσικό-εθνομουσικολόγο και υπεύθυνο της εν λόγω ορχήστρας Σπύρο Δελέγκο, ενώ η συναυλία θα πλαισιωθεί και από σχόλια ιστορικού – μουσικολογικού χαρακτήρα.

Η τριών ετών ‘Ορχήστρα Αστικής Λαϊκής Μουσικής’ της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών συνδυάζει στην παρούσα φάση έγχορδα (βιολί, μπουζούκια, μπαγλαμάδες, κιθάρες, μαντολίνο, κόντρα μπάσο), πνευστά (κλαρίνο, φλάουτο, τρομπέτα), ακορντεόν και κρουστά. Η ορχήστρα επικεντρώνεται στην ελληνική αστική λαϊκή μουσική του παρελθόντος, η οποία αποτελεί ένα αρκετά πολυδιάστατο πεδίο λόγω των καταβολών από Ανατολή και Δύση στο πλαίσιο της  Ανατολικής Μεσογείου, όσο ρευστά και ιδεολογικά προσδιορισμένα κι αν είναι τα όρια των τελευταίων όρων.

Στόχος της ορχήστρας είναι να αναδείξει την πληθώρα των πτυχών της μουσικής αυτής με τον συγκρητικό της χαρακτήρα (musical syncretism), που απορρέει από τα διάφορα χαρακτηριστικά φαινόμενα της πολιτισμικής όσμωσης στην ευρύτερη περιοχή, υπερβαίνοντας κατά αυτόν τον τρόπο το καθιερωμένο νεωτερικό δίπολο Ανατολή-Δύση.  Πρόκειται για ένα ιδιάζον εγχείρημα λόγω της συνύπαρξης οργάνων διαφορετικής φύσεως, που δεν είθισται να συναντιούνται στη συγκεκριμένη μουσική, αλλά και λόγω της ενορχήστρωσης, η οποία, ενώ κινείται με σεβασμό – και χωρίς εμμονή- στο πλαίσιο του παλαιού ύφους, προσεγγίζεται μέσα από νέες οπτικές, που τελικώς διαμορφώνουν μια πιο σύγχρονη μουσική θεώρηση.

Η γενικότερη πρωτοβουλία εμπνέεται σε μεγάλο βαθμό από τις λεγόμενες «εστουδιαντίνες», αλλά ταυτόχρονα ακολουθούνται τέτοιες μουσικές επεξεργασίες και προσθήκες, που συνιστούν σαφή προβολή στο σήμερα, έξω από τις συνήθεις φολκλοριστικές διαθέσεις. Οι «εστουδιαντίνες» ήταν ορχήστρες, οι οποίες εμφανίστηκαν στον ευρύτερο ελλαδικό χώρο, από τα μέσα του 19ου αιώνα μέχρι τον Β` Παγκόσμιο πόλεμο περίπου και απέδιδαν λαϊκή μουσική των μεγάλων αστικών κέντρων της εποχής (Πόλη, Σμύρνη, Αθήνα κ.ά.)

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι βασισμένο σε τραγούδια και οργανικούς σκοπούς, από τα οποία κάποια έχουν εγγραφεί στην κοινή συνείδηση ως Ρεμπέτικα, και ανήκουν σε συνθέτες, όπως ο Μάρκος Βαμβακάρης, ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Σπύρος Περιστέρης, ενώ κάποια προέρχονται από τον ευρύ χώρο της ανώνυμης δημιουργίας της αστικής παράδοσης.

Η «Ορχήστρα Αστικής Λαϊκής Μουσικής» της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών απαρτίζεται από τους εξής:
Φλάουτο, κλαρίνο: Λευτέρης Πετρόπουλος
Τρομπέτα: Γιώργος Ανδριόπουλος
Μπουζούκια: Κωνσταντίνος Βολικός, Θεόφιλος Καρύπης, Γιώργος Μοιράγιας, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Μανώλης Σοφικίτης, Τάσος Τσεκούρας.
Μπαγλαμάδες: Διονυσία Καραμπουρνιώτη, Δημήτρης Πετρίδης
Μαντολίνο: Ανδρέας Κούφης
Κιθάρες: Βασίλης Αγγελακόπουλος, Εύη Αγγελοπούλου, Εύη Ασπιώτη, Θοδωρής Γιαννόπουλος, Μάριος Καραγιάννης, Κυριάκος Κονναρής, Βαγγέλης Κουτσογιάννης, Νάσος Μπαρδάκης, Νίκος Φραγκούλης.
Βιολί: Λουκία Ζαχαράκη
Ακορντεόν: Κωνσταντίνος Σταυριανός
Κρουστά: Λίτσα Καβελάρη, Μαίρη Κάργα
Κόντρα μπάσο: Νίκος Αβραντινής
Τραγούδι: Ακριβή Αποστολάτου, Διονυσία Καραμπουρνιώτη, Νίκος Φραγκούλης
Επιμέλεια-ενορχήστρωση-διδασκαλία: Σπύρος Δελέγκος (μπουζούκι, κιθάρα, τραγούδι)

Αφίσα-για-συναυλία-της-Ορχήστρας-Αστικής-Λαϊκής-Μουσικής-στο-“Κελλάρι”-της-Achaia-Clauss-(05-06-2019)-(1)


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα: Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής Πάτρα. Συνδιοργανωτές Περιφέρεια Δτικής Ελλάδας  Σύλλογος ART & MUSIC Πάτρας . Υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

 
 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
SLAPP Proof: Συνηγορία για την Ελευθερία Έκφρασης και Πληροφόρησης

SLAPP Proof: Συνηγορία για την Ελευθερία Έκφρασης και Πληροφόρησης

Η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και η ερευνητική δημοσιογραφική ομάδα The Manifold ανακοινώνουν την έναρξη του έργου ...
Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας: Επιτακτική η ανάγκη της θεσμικής θωράκισης των σχολικών μονάδων και των εκπαιδευτικών

Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας: Επιτακτική η ανάγκη της θεσμικής θωράκισης των σχολικών μονάδων και των εκπαιδευτικών

Ψήφισμα του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας ενάντια στη σύλληψη και κράτηση εκπαιδευτικών στη Ρόδο: Απαιτούμε την άμεση αποκατάστασή τους ...
Πρωτοφανής απειλή για τους γύπες της Κρήτης από την αιολική βιομηχανία

Πρωτοφανής απειλή για τους γύπες της Κρήτης από την αιολική βιομηχανία

Πάνω από 500 MW ανεμογεννητριών υπό αδειοδότηση σε κρίσιμους βιότοπους γυπών στην Κρήτη, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας ...
Φορμίκουλα

To νέο Θαλάσσιο Πάρκο στο Ιόνιο και η προστασία της νησίδας Φορμίκουλα

Η ανακήρυξη δύο νέων εκτεταμένων θαλάσσιων πάρκων αναμένεται, ως δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης με αφορμή το 9ο Διεθνές Συνέδριο για ...

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 13872 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top