Τέταρτο
43 Προβολές

Fiver Cervantes 2020 – Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου, Χορού και Νέων Μέσων




Το Ινστιτούτο Θερβάντες και η διεθνής πλατφόρμα στήριξης, έκθεσης και παραγωγής οπτικοακουστικού χορού Fiver, που προωθεί την δημιουργία οπτικοακουστικής χορογραφίας, σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα Fiver Cervantes που, με μια επιλογή έργων Ισπανών και Λατινοαμερικάνων δημιουργών, επιδιώκει να αναδείξει μια σύγχρονη οπτική του οπτικοακουστικού χορού.

Πρόκειται για ένα online πρόγραμμα κινοχορού που περιλαμβάνει δημιουργίες Ισπανών καλλιτεχνών του είδους, στις οποίες η κίνηση είναι ο ακρογωνιαίος λίθος, μια ενότητα με τον τίτλο  Φιναλίστ 2019/2020 από την Ισπανία και την Λατινική Αμερική” με τα έργα που ξεχώρισαν στο περσινό FIVER και ένα επιπλέον δώρο του 2020: ένα ειδικό πρόγραμμα ταινιών μικρού μήκους, με τον γενικό τίτλο “Έγκλειστα σώματα” που γύρισαν στα σπίτια τους καταξιωμένοι χορευτές και χορογράφοι, σε μια προσπάθεια να υπερβούν την πρόσφατη καραντίνα, σχετίζοντας το σώμα, την μουσική και την οθόνη.

Τα βίντεο του προγράμματος “Έγκλειστα σώματα” θα είναι διαθέσιμα στο κανάλι του Ινστιτούτου Θερβάντες στο VIMEO, από τις 26 Οκτωβρίου, 8 μ.μ. ώρα Ελλάδος, ως τις 31 Οκτωβρίου την ίδια ώρα.

Οι πέντε μικρού μήκους ταινίες της Fiver “Κινοχορός” θα είναι διαθέσιμα στο ίδιο κανάλι από τις 27 Οκτωβρίου, στις 8 μ.μ. ώρα Ελλάδος μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

Απολαύστε το στο κανάλι του Ινστιτούτου Θερβάντες στο Vimeo

Περισσότερες πληροφορίες: cultura.cervantes.es


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6155 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top