Τέταρτο

“Four Colours” – Νέο single του Sonny TouchΤο “Four Colours” είναι το νέο single του Sonny Touch το οποίο κυκλοφορεί ανεξάρτητα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από τις 3 Ιουλίου. Το κομμάτι ηχογραφήθηκε κατά την περίοδο του “Leave Space for the Little Animals” αλλά ολοκληρώθηκε μόλις πρόσφατα. Το ύφος και η ενορχήστρωση του κομματιού διαφέρουν απ’ τον προηγούμενο δίσκο και αυτός είναι ένας λόγος που δεν συμπεριλήφθηκε σε αυτόν.

Το “Four Colours” είναι οι προσδοκίες και οι προκαταλήψεις των κοντινών μας προσώπων και όχι μόνο. Ο ακροατής βρίσκεται στη μέση και διαλέγει το δρόμο του.

Οι μίξεις έγιναν από τον Sonny Touch και τον Χρύσανθο Χριστοδούλου και το mastering  από τον Χρύσανθο Χριστοδούλου. Το εξώφυλλο είναι του Sonny Touch και ο Sohei Yasui βοήθησε στον προγραμματισμό.

To “Four Colours” είναι διαθεσιμο ψηφιακά: YouTube  | Bandcamp  | Spotify | iTunes | Google Play

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7170 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES


Back to Top