Τέταρτο

157 Προβολές

«Games for change! / Φέρε την αλλαγή παίζοντας!» – Κυριακή 1/12 στη Δημοτική Αγορά ΚυψέληςΤην Κυριακή 1/12 στις 10.00 π.μ. ελάτε να παίξουμε παρέα στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με διάφορα παιχνίδια και δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Πρόκειται για μια γιορτή για όλη τη γειτονιά και τους κατοίκους της Αθήνας, με ελεύθερη είσοδο και συμμετοχή, με στόχο την προώθηση της συνεργασίας και της διαφορετικότητας.

Το πρόγραμμα της ημέρας θα περιλαμβάνει:

– Παιχνίδια δράσης, σκέψης και φαντασίας για μικρούς και μεγάλους, με τον Στέφανο Γανωτή – Δάσκαλο

– Καλλιτεχνικό Εργαστήρι για παιδιά, με την Γιάννα Νεοφύτου- Εικαστικό/ Εκπαιδευτικό (για όλες τις ηλικίες)

-Βιωματικό Εργαστήριο με θέμα τη διαφορετικότητα για Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με τον Ευθύμη Χατζηευσταθίου, Δάσκαλο-Εκπαιδευτή Ενηλίκων // Ώρες: 10.15 – 11.00 & 12.00 – 12.45

– Ενημερωτική συζήτηση με θέμα: «Τροφή για Σκέψη» από την Greenpeace // Ώρες: 11.00- 12.00 & 13.00 – 13.45

Ώρες προσέλευσης: 10.00 πμ – 14.00 μμ
Χώρος: Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Είσοδος ελεύθερη

Για το βιωματικό εργαστήριο, παρακαλείστε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας μέσω email στο [email protected] μέχρι την Πέμπτη 28/11.

Η δράση είναι μια κοινή προσπάθεια των εξής οργανώσεων και εθελοντών: Γιατροί Χωρίς Σύνορα, Greenpeace Greece, Melissa Network, Greek Forum of Refugees, καθώς και εθελοντών εκπαιδευτικών.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 4888 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top