Τέταρτο

Για όλες τις φορές

14812847_1151460394947244_563345818_o


Για όσες φορές σε πρόδωσαν και σε απογοήτευσαν, έχεις τον εαυτό σου.

Για όσες σε απέρριψαν, σε μείωσαν, σου έκλεισαν τις πόρτες και τα τηλέφωνα κι εσύ έσκυψες το κεφάλι. Για όσες φορές δεν πίστεψαν στις δυνάμεις σου και σε αμφισβήτησαν. Για όσες σου ακύρωσαν το βιογραφικό σου και έσκισαν την υπερηφάνια σου κι εσύ συνθηκολόγησες.

Για όσες σου είπαν ψέματα και για όσες έπαψες να ονειρεύεσαι. Για τις φορές που επιβεβαίωσες τον κανόνα σου και έχασες την εμπιστοσύνη σου. Για αυτές τις φορές που ξόδεψες την αγωνία σου και τη λύπη σου και για όσες έπαψες να χαίρεσαι. Για όσες ξέχασες και απέτυχες.

Για τις φορές που έχασες την πίστη σου και για όσες την ξαναβρήκες και πάλι την έχασες. Για τις θάλασσές σου, τις βροχές σου, τους χορούς σου στη βροχή. Για όσες φορές η λάμπα φώτισε τις νύχτες σου και για αυτές που τελικά τα κατάφερες. Τις φορές που το κεφάλι που έσκυψες τότε, σε βοήθησε να δημιουργήσεις έργα και θαύματα. Για τις αναμονές και τις εκκρεμότητες. Για την πάλη, τους αγώνες σου, τους ιδρώτες σου, τους φόβους σου.

Για όλες τις φορές που επέτρεψες στον εαυτό σου να μην τον αγαπήσεις, έχεις αυτόν.

Μάθε να τον αγαπάς.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
Το βάσανο της ολοκλήρωσης

Το βάσανο της ολοκλήρωσης

Ζωή σαν μεσημεριανός ύπνος

Ζωή σαν μεσημεριανός ύπνος

Η ώριμη ντομάτα

Η ώριμη ντομάτα

Ο αριθμητής της ευφυΐας

Ο αριθμητής της ευφυΐας

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 17 Άρθρα

Έχω αποφοιτήσει από το τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού από το 2010. Ο πολιτισμός για μένα υπάρχει παντού, ξεκινώντας από εμάς τους ίδιους μέχρι την καθημερινότητά μας και τους συνανθρώπους μας. Γι' αυτό και μου αρέσει να παρατηρώ τους ανθρώπους και την κοινωνία. Σήμερα ζω και εργάζομαι στην επαρχία διαβάζοντας, ακούγοντας και παρατηρώντας...

 

Back to Top