Τέταρτο
93 Προβολές

Για πρώτη φορά μετά από 42 χρόνια, δεν ανακοινώνεται Πρόγραμμα Προβολών από την Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας
Όπως έκανε γνωστό η Κινηματογραφική Λέσχη  Πάτρας, φέτος, για πρώτη φορά μετά από 42 χρόνια, δεν θα ανακοινώσει Πρόγραμμα Προβολών και δεν θα γίνουν εγγραφές μελών. Η ανακοίνωση της Λέσχης:

Αγαπητοί φίλοι της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας,

Οι συνθήκες που επικρατούν στο χώρο της δημόσιας υγείας, δεν επιτρέπουν στην Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας να λειτουργήσει και φέτος με τον ίδιο τρόπο που έχει λειτουργήσει στη διάρκεια των 42 χρόνων της αδιάλειπτης παρουσίας της στα κινηματογραφικά πράγματα της πόλης μας.

Κάρτες, συνδρομές, σταθερές εβδομαδιαίες προβολές, μακρύτερη δέσμευση παρακολούθησης ταινιών και όλα όσα ξέρουμε να γίνονται στη λέσχη όλα αυτά τα χρόνια, πρέπει να αλλάξουν, τουλάχιστον για τη φετινή χρονιά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της λέσχης χρειάστηκε να πάρει την καθόλου ευχάριστη απόφαση της μη εγγραφής μελών για απόκτηση κάρτας διάρκειας κάποιων μηνών, μέσα στο χρονικό ορίζοντα του οποίου, πολλά απρόοπτα μπορούν να συμβούν. Προγραμματισμός μηνών κάτω από τόσο αβέβαιες και συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες, δε γίνεται.

Για πρώτη φορά λοιπόν μετά από 42 χρόνια, δεν ανακοινώνεται Πρόγραμμα Προβολών και  δεν γίνονται εγγραφές μελών.

Όμως! Δεν παραιτούμαστε! Δεν εγκαταλείπουμε την αγαπημένη και απολαυστική ψυχαγωγία που είναι ο κινηματογράφος. Δηλώνουμε παρόντες και πρόθυμοι να υποβληθούμε σε «μικρές θυσίες αλλά με ασφάλεια» για να συνεχίσουμε τις προβολές.

Να είστε αισιόδοξοι και να είστε καλά! Μέχρι να ξαναβρεθούμε, ελπίζουμε σύντομα! Στα ίδια μέρη!

Για την Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας

Ελένη Δάσιου


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6158 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top