Τέταρτο
80 Προβολές

Γιώτα Βόνη – Αγγελική Σταματακοπούλου «Το μικρό βιβλίο της μεγάλης Ευτυχίας»
Ένα μικρό βιβλίο που υπόσχεται να σας χαρίσει μεγάλη ευτυχία μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Susaeta.  Είναι «Το μικρό βιβλίο της μεγάλης Ευτυχίας» των εκπαιδευτικών Γιώτας Βόνη και Αγγελικής Σταματακοπούλου.

Είναι ένα βιβλίο που απευθύνεται προς όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, ένα δώρο αυτοαγάπης. Ένα βιβλίο γεμάτο ασκήσεις που καλλιεργούν δεξιότητες ζωής, σου φτιάχνουν τη διάθεση, με πολλές ευχάριστες δραστηριότητες για να μάθεις στην πράξη τις βασικές αρχές της ευτυχίας. Οι συγγραφείς σου γνέφουν να επιλέξεις τη θετική στάση για τη ζωή, να γνωρίσεις, να εξελίξεις τον εαυτό σου και να ξεκινήσεις το υπέροχο αυτό ταξίδι της δικής σου ευτυχίας.

Η Γιώτα Βόνη σπούδασε Δημόσια Διοίκηση, Παιδαγωγικά και μετεκπαιδεύτηκε στο Μαράσλειο. Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην κατεύθυνση  ψυχοπαιδαγωγική της ανάγνωσης, φιλαναγνωσία και παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού. Εξειδικεύτηκε στο παιδικό βιβλίο και τα βιβλία-έργα τέχνης (artists’ books). Έχει γράψει και φιλοτεχνήσει βιβλία και ποιητικές συλλογές, ενώ έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής. Από το 2002 εργάζεται ως δασκάλα στη δημόσια εκπαίδευση και ως εμψυχώτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Η Αγγελική Σταματακοπούλου είναι δασκάλα εδώ και δεκαεπτά χρόνια. Στο δικό της ταξίδι αυτοβελτίωσης επέλεξε να γεμίσει το σακίδιό της με εργαλεία όπως η αφηγηματική τέχνη και ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός (NLP), με βιωματικά σεμινάρια και με άλλα πολύτιμα πετραδάκια εμπειρίας που της παρέχουν έμπνευση και ευκαιρίες για γνώση και εξέλιξη. Τα τελευταία δέκα χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή ιστοριών με θέμα το όνειρο, την ευτυχία, τον σκοπό της ζωής.

«Το μικρό βιβλίο της μεγάλης Ευτυχίας» | Γιώτα Βόνη – Αγγελική Σταματακοπούλου | Πρώτη έκδοση: 10/2020 | Διαστάσεις: 22 x 17.5 εκ. | Σελίδες: 112 | Ηλικία: 9+ ετών | Εικονογράφηση: Γιώτα Βόνη | Εκδόσεις Susaeta


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6159 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top