Τέταρτο
35 Προβολές

«Γλυκό μου πικραμύγδαλο» – Νέο τραγούδι από το Γιάννη Διονυσίου


Advertisement


Ο Γιάννης Διονυσίου σε συνεργασία με τον στιχουργό Κώστα Φασουλά και τον συνθέτη και σολίστα βιολιού Φώτη Σιώτα παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Γλυκό μου πικραμύγδαλο», που αποτελεί προάγγελο της προσεχούς κυκλοφορίας του πρώτου προσωπικού του album. Το τραγούδι κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group.

Το τραγούδι «Γλυκό μου πικραμύγδαλο» αποτελεί μία ευτυχή στιγμή της συνεργασίας του στιχουργού μεγάλων επιτυχιών, Κώστα Φασουλά και του πολυτάλαντου Φώτη Σιώτα που συνθέτει και ενορχηστρώνει.  Με ισχυρή βάση την πλούσια παράδοση του δημοτικού τραγουδιού καθώς και τον άφθαρτο λόγο των μεγάλων μας στιχουργών, δημιουργεί έναν κόσμο αντιθέσεων, ένα πεδίο ισχυρών αντίρροπων δυνάμεων που η διαρκής σύγκρουσή τους είναι η γενεσιουργός πηγή των ερώτων.

Advertisement


Με τη φωτιά σου αντίπαλο
Έρχομαι πιο κοντά σου

Το τραγούδι «Γλυκό μου πικραμύγδαλο» συνοδεύεται από ένα όμορφο video clip που υπογράφει ο βραβευμένος σκηνοθέτης ταινιών μικρού μήκους Θωμάς Γιαννάκης και κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Συντελεστές

Στίχοι: Κώστας Φασουλάς
Ερμηνεία: Γιάννης Διονυσίου
Μουσική: Φώτης Σιώτας
Ενορχήστρωση: Φώτης Σιώτας
Ακουστική κιθάρα, ηλεκτρική κιθάρα, ηλεκτρικό μπάσο: Κώστας Παρίσσης
Βιολί, βιόλα: Φώτης Σιώτας
Βιολοντσέλο: Δέσποινα Σπανού
Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering έγιναν από τον Κώστα Παρίσση στο Studio Praxis.
Στο βίντεο εμφανίζεται η ηθοποιός Εβελίνα Τσιούτσιου.
Η εικονοληψία και η επεξεργασία του βίντεο έγιναν από τον Θωμά Γιαννάκη και την Αντιγόνη Μπιτσικόκου, 2Funky.

Advertisement

Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

Advertisement

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6766 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Advertisement

Back to Top