Τέταρτο

Greenpeace – Είσαι αγρότης; Έλα στα διαδικτυακά μας σεμινάρια

© Caner Ozkan / Greenpeace


Με αφορμή την προώθηση της βιώσιμης γεωργίας, το ελληνικό γραφείο της Greenpeace ανακοινώνει ότι το επόμενο διάστημα θα γίνουν δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια για παραγωγούς, τα οποία θα παρέχουν εξοικείωση με εισαγωγικές έννοιες και πρακτικές γνώσεις σε θέματα όπως τη Βιολογική Γεωργία και τα Κτηνοτροφικά Φυτά. Η βιώσιμη, δίκαιη και ανθεκτική γεωργία είναι ένα από τα δυνατότερα όπλα μας στον αγώνα κατά της κλιματικής κρίσης και της κατάρρευσης της βιοποικιλότητας και ο μόνος δρόμος για πραγματικά πράσινη και δίκαιη ανάκαμψη. Δείτε την πρόσκληση για λεπτομέρειες:

Είσαι αγρότης/αγρότισσα και θέλεις να μάθεις πώς να παράγεις με τρόπους που σου εξασφαλίζουν εισόδημα διατηρώντας τη γη και την παραγωγή σου βιώσιμες, καθαρές και ανθεκτικές για τη συνέχεια;

Μπορείς να παρακολουθήσεις κάποιο από τα δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια που παρέχουν εξοικείωση με εισαγωγικές έννοιες και πρακτικές γνώσεις σε θέματα όπως:

Βιολογική Γεωργία: Κυριακή, 20 Ιουνίου, 11πμ-13μμ

Κτηνοτροφικά φυτά: Κυριακή, 27 Ιουνίου, 11πμ-13μμ

Το σεμινάριο θα γίνει εξ’ αποστάσεως μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή ή μέσω κινητών τηλεφώνων και φορητών συσκευών.

Εισηγητές είναι εξειδικευμένοι γεωπόνοι με τεχνικές γνώσεις και προσωπική εμπειρία σε ήπιες και φιλικές μεθόδους καλλιέργειας.

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα ενεργής παρακολούθησης, κάνοντας ερωτήσεις και διάλογο με τους εισηγητές.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 2 ώρες.

Προαπαιτούμενα για την παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι: πρόσβαση σε ίντερνετ, email, βασικές γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, μικρόφωνο, ηχείο και (προαιρετικά) κάμερα.

Για εγγραφή στα σεμινάρια αλλά και απορίες ή διευκρινίσεις, μπορείς να στείλεις email εδώ: [email protected]

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7669 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

  

ΤΟ «ΤΕΤΑΡΤΟ» ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

 

Back to Top