Τέταρτο
31 Προβολές

Groove Armada “Lover 4 Now” – Νέο single
Μετά από 10 χρόνια σιωπής, ο Tom Findlay και ο Andy Cato, ανακοίνωσαν ένα νέο album για τους θρυλικούς Groove Armada. Θα λέγεται “Edge Of The Horizon” και έρχεται στις 2 Οκτωβρίου.

Στο single “LOVER 4 NOW” ο «νονός» του βρετανικού garage Todd Edwards βάζει τη χαρακτηριστική φωνή πάνω σε ένα dance έπος, με επιρροές στον ήχο από την italo-disco μουσική. «Θυμίζει Ibiza» λένε οι δημιουργοί του, «την ώρα που η μέρα αρχίζει και γίνεται νύχτα και όλα μπορούν να συμβούν».

Το animation βίντεο είναι μια ιστορία αγάπης στην εποχή της καραντίνας, πρωταγωνιστές η Cosmo (η γάτα) και ο Mio (o σκύλος) και δημιουργός του βίντεο είναι ο Νεοϋρκέζος Fons Schiedon.

Pre-order Edge Of The Horizon


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5914 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top