Τέταρτο
101 Προβολές

«H τέχνη της λογικής» του Παναγιώτη Πάγκαλου

Η εικαστική εγκατάσταση του Παναγιώτη Πάγκαλου, αρχιτέκτονα και διδάσκοντα στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, σε μια 2η εκδοχή, θα παρουσιαστεί από την Κυριακή 18 Οκτωβρίου έως την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 στο  «Πολύεδρο».
Στο πλαίσιο της έκθεσης, την Δευτέρα 19 και την Τρίτη 20 Οκτωβρίου στις 8.00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί χοροθεατρική επιτέλεση σε σύνθεση της χορογράφου Μάρως Γαλάνη, με τα μέλη του DERIDAncetheatre Ensemble @ 40 (+): Μαριεντίνα Βουρδέρη, Βούλα Δουλουκιτάκη, Τίτα Νικολοπούλου, Άννα Ξυλά, Νατάσα Κατσουλιέρη, Χαρά Κουνάβη, Ήρα Κουρή, Κάκια Λάζου, Κων/να Μπόμπολα, Μαρία Τσουμπού, Πέτια Πέτκοβα,  Παγώνα Πίκουλα, Έφη Ράπτη.
Solo performer & vocals: Μαριεντίνα Βουρδέρη, Contrabass: Τίτα Νικολοπούλου.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με μέγιστο αριθμό θεατών 25 άτομα.«Πολύεδρο»
Κανακάρη 147, Πάτρα
Τηλ. 2610 277342


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5889 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top