Τέταρτο

42 Προβολές

H Art in Progress προετοιμάζεται για το 5ο Διεθνές Street Art Festival Πάτρας | ArtWalk 5 και χρειάζεται τη βοήθειά σουΤο φετινό ArtWalk, το πέμπτο κατά σειρά, φιλοδοξεί να ξεπεράσει σε απήχηση και δημιουργίες όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις.

Το 5ο Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk 5 έρχεται ακόμη πιο δυναμικό, πιο ανατρεπτικό, πιο δημιουργικό από ποτέ. Τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2020, θα μας μεταφέρει και θα μας εξοικειώσει  με τον καλλιτεχνικό κόσμο της τέχνης του δρόμου και των τοιχογραφιών (murals).

Η Art in Progress, όπου τα τελευταία χρόνια στηρίζει το πολύπλευρο έργο της στην κοινωνία των πολιτών και σε ευαισθητοποιημένους φιλότεχνους πολίτες, χρειάζεται την βοήθειά σου!

Όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωση της Art in Progress:

Κατά τη διάρκεια του ArtWalk η ομάδα της διοργάνωσης ψάχνει για δυναμικά άτομα με ελεύθερο χρόνο, γεμάτα δημιουργικότητα, φαντασία, νέες ιδέες και πίστη στο όραμά μας.

Με βασικό προσόν την διάθεση συνεργασίας, καλούμε συμπολίτες μας με εμπειρία ώστε να καλύψουν τις ακόλουθες ειδικότητες: video Shooting, video montaz, κινηματογραφική κάλυψη γεγονότων, φωτογραφία και το δημιουργικό κομμάτι για τα social media της διοργάνωσης.


Όσοι επιθυμούν να ανατρέψουν, έστω και λίγο, την καθημερινότητα της πόλης, σε εθελοντική βάση, δεν έχουν παρά να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, στέλνοντας:

– το βιογραφικό τους,
– συνοδευτική επιστολή στην οποία θα περιγράφουν το λόγο για τον οποίο ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο ArtWalk 5 και
– δείγμα της δουλειάς τους

στο [email protected], από τις 15 Ιανουαρίου μέχρι την 1 Φεβρουαρίου 2020.


Το ArtWalk, με πρωτοφανή τρόπο για τα δεδομένα της Ελλάδας, κινητοποίησε και κινητοποιεί ενεργά τους πολίτες δημιουργώντας ένα αίσθημα αισιοδοξίας και ευφορίας για την μελλοντική εικόνα της πόλης σε ολόκληρο τον κόσμο.

Απασχόλησε τον τοπικό, τον εθνικό και τον διεθνή τύπο με περισσότερα από 265 άρθρα, ενώ η ανταπόκριση στα social media της Art in Progress και του ArtWalk, ξεπέρασε τις 1.300.000 επισκέψεις, καθώς και βίντεο της διοργάνωσης έχουν ξεπεράσει τις 35.000.000 προβολές παγκοσμίως.

Έτσι, η Art in Progress απέδειξε ουσιαστικά ότι οι σύγχρονες εικαστικές παρεμβάσεις στον δημόσιο αστικό ιστό της πόλης μπορούν να καθιερώσουν διεθνώς την Πάτρα ως πόλο έλξης πολιτισμικού τουρισμού μέσω της καινοτομίας, της δημιουργικότητας και της εξωστρέφειας.

Στο πλαίσιο του ArtWalk η Art in Progress, προσκαλεί διάσημους street artists από την Ελλάδα και το εξωτερικό ώστε να δημιουργήσουν τοιχογραφίες (murals) σε στοχευμένα σημεία της πόλης!

Για οποιαδήποτε πληροφορία σε σχέση με την αίτησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας

– μέσω e-mail στο [email protected] ή

– μέσω τηλεφώνου στο 6948098744 ή

– μέσω των social media: Art In ProgressArtWalkartinprogress.patras.

Η Art in Progress σας καλωσορίζει με περισσότερη θετική ενέργεια και δημιουργική διάθεση από ποτέ!


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 4480 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top

menu