Τέταρτο
48 Προβολές

Η 2η Ημέρα Μικρών Βιβλιοπωλείων είναι γεγονός! Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020
Τα μικρά βιβλιοπωλεία είναι αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού και των κοινοτήτων μας. Είναι το μέρος όπου οι συγγραφείς μπορούν να συνδεθούν με τους αναγνώστες, όπου ανακαλύπτουμε νέους, άγνωστους κόσμους, όπου τα παιδιά γοητεύονται από τη συγκίνηση της ανάγνωσης που μπορεί να διαρκέσει μια ζωή.

Την Ημέρα Μικρών Βιβλιοπωλείων τα μικρά βιβλιοπωλεία ολόκληρης της Ελλάδας ενώνονται και μέσα από ξεχωριστές εκδηλώσεις συμμετέχουν σε μια μεγάλη γιορτή. Συναντήσεις με συγγραφείς, συζητήσεις για βιβλία, θεματικά αφιερώματα & δράσεις για παιδιά, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 τον λόγο έχουν ξανά τα μικρά βιβλιοπωλεία!

Πάμε να γιορτάσουμε και να γίνουμε μια μεγάλη Λέσχη Ανάγνωσης. Να γνωρίσουμε από πρώτο χέρι έναν ιστορικό θεσμό και την περιπέτεια της ανάγνωσης ενός βιβλίου που μοιράζεται. Και όλα αυτά στους χώρους που αγαπάμε περισσότερο: τα μικρά βιβλιοπωλεία!

Τα μικρά βιβλιοπωλεία που συμμετέχουν μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ημέρα Μικρών Βιβλιοπωλείων και τις εκδηλώσεις που είναι προγραμματισμένες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα: littlebookstores.gr


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5728 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top